LGS :/Teog ne lan :/ OKS çocuğuyuz biz :/
LGS :/Teog ne lan :/ OKS çocuğuyuz biz :/
28.33 civarı daha doğru olurdu.28.4 daha açıklayıcı olurdu.
Sonra OKS oluyor o :/ Şimdi Teog mu la ? :/LGS :/
Benim zamanımda LGS idi işte. Liseyi de 3 yılda bitiren son jenerasyon. :/Sonra OKS oluyor o :/ Şimdi Teog mu la ? :/
Ahhaha küçük kuzenimin söylediklerini birebir yazmışsın. Babası da enseye iyi vurmuştu ama. :SEhehehehehe Teogu salladım hep abi ya :/
Matematik çok zordu ya :/ Fen kolaydıAhhaha küçük kuzenimin söylediklerini birebir yazmışsın. Babası da enseye iyi vurmuştu ama. :S
Abin nerelerde yine sana mı bıraktı hesabı? :/Sonra OKS oluyor o :/ Şimdi Teog mu la ? :/
Tamam salla da böyle değil. Orta okulda bunlar mı görülüyormuş.Matematik çok zordu ya :/ Fen kolaydı
Gerçi istediğim lise tuttu :/ Çoktan Einstena rakibim ! Kuantum fiziği ve İzafiyet teorisi benden sorulur
Dawkin reyizin geçende açıkladığı teoriyi ben çok önceden hocalarımla tartışıyordum :/ Değerimi bilin !
14 yaşındayım her şeyin farkındayım diyorsun yani.Matematik çok zordu ya :/ Fen kolaydı
Gerçi istediğim lise tuttu :/ Çoktan Einstena rakibim ! Kuantum fiziği ve İzafiyet teorisi benden sorulur
Dawkin reyizin geçende açıkladığı teoriyi ben çok önceden hocalarımla tartışıyordum :/ Değerimi bilin !
İnternet dostum ! İstediğim bilgiye ulaşabiliyorum. E eşittir MC2 denklemini açıklayabilirim.Tamam salla da böyle değil. Orta okulda bunlar mı görülüyormuş.