aranızda 5 yaş var be o kadar da yokGenç olmak iyidir. Kıymetini bil.
Şu açıdan bak. One Piece bittiğinde biz muhtemelen çoluğa çocuğa karışmış, iyice yetişkin hale gelmiş olacağız. 30'larımda Luffy devrim yaptığında çok hypelanır mıyım bilemiyorum . Ama senin için aynısı geçerli değil.
2007 olmak isterdim2003 diyebilseydim keşke...
Yaş kaç kris.1993 diyebilseydim keşke....
Dostum beş yıl sonra ben 30 olacağım. 30 bana çok korkutucu bir yaş gibi gelmektearanızda 5 yaş var be o kadar da yok
Onu bende isterdim de o çok büyük istek olur ben 2003'e de razıyım.Çocuğun yaşındala
2007 olmak isterdim
Büyümek istiyor bu tam dayaklık.Yaş kaç kris.
Bir şey başaramamışsan öyleDostum beş yıl sonra ben 30 olacağım. 30 bana çok korkutucu bir yaş gibi gelmekte
Yok yine 1993-94 te doğsaydım keşke diyicem. Çünkü o donemdekilerin üniversite zamanları, ülkenin durumu vs şu anla kıyaslanamayacak derecede rahattı.O yaşa gel geçmişe dönmek isteyeceksin.
Serinin yavaşlığına bakarsak ben bile çoluğa çocuğa karışabilirim.Genç olmak iyidir. Kıymetini bil.
Şu açıdan bak. One Piece bittiğinde biz muhtemelen çoluğa çocuğa karışmış, iyice yetişkin hale gelmiş olacağız. 30'larımda Luffy devrim yaptığında çok hypelanır mıyım bilemiyorum . Ama senin için aynısı geçerli değil.
Yine o zamanın şartlarında iyi değildi ya. Ben yakınım yine de iyi değildi çok yani. Ülkenin en şanslı nesli bizden önce ki olanlar.Yok yine 1993-94 te doğsaydım keşke diyicem. Çünkü o donemdekilerin üniversite zamanları, ülkenin durumu vs şu anla kıyaslanamayacak derecede rahattı.
Serinin yavaşlığına bakarsak ben bile çoluğa çocuğa karışabilirim.
@Cavitq11 20
Ben de istiyorum ya yaşıtlarımdan sıkıldımOnu bende isterdim de o çok büyük istek olur ben 2003'e de razıyım.
Büyümek istiyor bu tam dayaklık.