Siz ne niyetle geliyorsunuz foruma :/ Maksadınız ne? :/Sadece nick in yeterli olacağını sanmıyorum avatar ve durumuna yazdığı bir şey varsa onların da analizde büyük katkısı var. Aynı zamanda yorumlar da kullandığı üslup da önemli.
Siz ne niyetle geliyorsunuz foruma :/ Maksadınız ne? :/Sadece nick in yeterli olacağını sanmıyorum avatar ve durumuna yazdığı bir şey varsa onların da analizde büyük katkısı var. Aynı zamanda yorumlar da kullandığı üslup da önemli.
Yaşının insanı olSeni çılgın şey
2-3 hesabi olan var mi forumda.Harun abiler olabilirSiz ne niyetle geliyorsunuz foruma :/ Maksadınız ne? :/
Bir şey olmaz.
Neyse ben az işime odaklanayım.
Aynen sadece nick işe yaramaz. Benim nicke bakınca da kız gibi görünüyorum ama aslında erkeğimSadece nick in yeterli olacağını sanmıyorum avatar ve durumuna yazdığı bir şey varsa onların da analizde büyük katkısı var. Aynı zamanda yorumlar da kullandığı üslup da önemli.
Çalışmalarımı ayrıntılı yapıyorum hata payı yok yani. :/2-3 hesabi olan var mi forumda.Harun abiler olabilir
Yaşımızı başımızı aldık artık. Genellikle forumdayız ortam burada. Eee kızı da buradan bulacağız tabi. :/Siz ne niyetle geliyorsunuz foruma :/ Maksadınız ne? :/
One piece okurken insanların nerelere dikkat ettiklerini yorumlardan öğrenmeme yardımcı oluyor burası.Siz ne niyetle geliyorsunuz foruma :/ Maksadınız ne? :/
Banlı o ondan görmüyorsun.Forumda bir tane bayan vardı.Ne oldu ona diyordu ben kadınım felan evliyim.Ev hanımıyım sonra @Tensei inanmadı felan buna ortadan kayboldu.Görmüyorum onu forumda artık.
Peki benim avatara bakınca ne gibi görünüyor?Aynen sadece nick işe yaramaz. Benim nicke bakınca da kız gibi görünüyorum ama aslında erkeğim