Aile ortamı isteyen gitsin evinde otursun korsan olmak isteyen maceradan maceraya yardırmak isteyen korsan olsun ortalıktada ben korsanım diye gezmesin kendi tayfasının içindeki hainleri saymıyorum bile.Tek kral ROGER
Duyan da Beyazbıyık tayfası adadan adaya piknik yapıp mangalda sucuk pişirmek için gidiyor zanneder.Aile ortamı isteyen gitsin evinde otursun korsan olmak isteyen maceradan maceraya yardırmak isteyen korsan olsun ortalıktada ben korsanım diye gezmesin kendi tayfasının içindeki hainleri saymıyorum bile.Tek kral ROGER
Evet öyle oturduğu yerde babalık yapıyor sadeceDuyan da Beyazbıyık tayfası adadan adaya piknik yapıp mangalda sucuk pişirmek için gidiyor zanneder.
Evet öyle oturduğu yerde babalık yapıyor sadece
Düşmanın bile iyisi lazım. Kötüsü ortaya çikti MF de adamı indirecez diye oyun içinde oyun yaptılar!Saygı ayrı tabi ki de. Wb babayı dost düşman sayardı
Hahaha BörcırDüşmanın bile iyisi lazım. Kötüsü ortaya çikti MF de adamı indirecez diye oyun içinde oyun yaptılar!
Croc bile dayanamadı en sonunda bunların yaptıklarına yardım etti adama. Adam var bir de adam gibi adam var.