1 liraya deneme paketini alıp istediğim tüm animeleri indirip üyeliğimi iptal etmiştim.Tertemiz.Anizium diye bir site çıkmış sanırım hırsızlığın zirvesi bu elemanlar. Adam 4k anime sunuyoruz ayağına milletten para istiyor. Yetmiyor altyazıyı yapan adamın da ismini siliyor. Bayağı srt dosyasına gitmiş silmiş adamın ismini Ulan anime zaten senin değil altyazıyı da sen yapmadın bi de üstüne para istiyorsun milletten. Ne güzel dünya valla
Anizium hırsız değil ya onlar çevirmenlere ulaşıp bölüm başı ücret veriyorlar ondan dolayı isimleri silmişlerdir, benle de anlaştılar güncel One Piece için. One Piece'i yavaş yavaş halledecekler. Şu an boş olmasının sebebi de siteyi tamamen yenilediler, o yuzden baştan yüklüyorlar.Anizium diye bir site çıkmış sanırım hırsızlığın zirvesi bu elemanlar. Adam 4k anime sunuyoruz ayağına milletten para istiyor. Yetmiyor altyazıyı yapan adamın da ismini siliyor. Bayağı srt dosyasına gitmiş silmiş adamın ismini Ulan anime zaten senin değil altyazıyı da sen yapmadın bi de üstüne para istiyorsun milletten. Ne güzel dünya valla
Para almana hakikaten sevindim çünkü emeği yüksek bir iş. Bu anlamda takdiri hak etmişler. Fakat yine de çevirmenin ismini yazmamak için bir gerekçe değil bu. Benim baktığım seride çevirmen ismi yoktu. Belki ona ulaşamamışlardır bilmiyorum fakat isim önemli. Görüntü farklı kesinlikle kendileri mi yapmış blu-ray'den mi çekmişler bilmiyorum ama güzel gerçekten.Anizium hırsız değil ya onlar çevirmenlere ulaşıp bölüm başı ücret veriyorlar ondan dolayı isimleri silmişlerdir, benle de anlaştılar güncel One Piece için. One Piece'i yavaş yavaş halledecekler. Şu an boş olmasının sebebi de siteyi tamamen yenilediler, o yuzden baştan yüklüyorlar.
Bu arada cidden görüntü fark ediyor, reklam yapmak için demiyorum.