Şeytan meyvesi yememeyi daha mantıklı bulsamda sanırım yerdim, eğlenceli ve ilginç olacağı için. Tercihim çok güçlü bir meyveden yana olmazdı kendim meyveyi çözerek potansiyeline ulaştırmak isterdim.
Paramecia: Beri Beri no Mi (Üzüm meyvesi)
Bu meyveyi yeseydim Crocodile gibi çoğu saldırıyı atlatmak üzere kendimi eğitirdim uyanış ile de tahminim bu meyve ve Buggy'nin meyvesi kullanıcıyı resmen Fairy Tail'den Gildarts'a dönüştürür, belki etrafı yıkma konusunda Deprem meyvesi ile bile yarışabilir.
Zoan: Sara Sara no Mi Model: Axolotl
Bu meyvenin 2 artısı olduğunu düşünüyorum ilki amfibi olduğundan tahminim suya düşünce boğulmazsın şeytan meyvesi yemiş balık adamlarla aynı duruma düşersin. İkincisi ise bu hayvanın rejenerasyon yeteneği. Ne seviye olduğunu bilmesekte ölümün kıyısına geldiğin hatta uzuvlarını bile kaybettiğin bir noktadan tamamen iyileşme gücü çok kullanışlı hem Germa'ların modifiyesi veya Chopperın topları gibi ilaçla rejenerasyon yeteneğini daha da daha da arttırabilirsiniz son olarak uyanış ile de belki iyileşme yetenekleri Marco'ya denk veya yakın olabilir.
Logia: Yuki Yuki no Mi
Çoğu logia gibi bu meyve de bir doğal afete karşılık geliyor, çığ. Bu meyveyi yeseydim, Ace'in nihai saldırısı gibi bir çığ saldırısı tasarlardım ayrıca Monet'in kardan bıçak yapabildiğini gördük bu ilginç çünkü belki bu meyve ile her biri kar tanesi kadar milyonlarca küçük bıçak yapıp kontrol edebilirsiniz, Bleach'den Byakuya'yı bilenler bahsettiğim gücün ona benzediğini anlayabilir ve belki bıçaklara haki basıp dayanıklılıklarını arttırabilirsiniz. Küçük bıçaklardan oluşan önüne gelen her şeyi yok eden bir çığ bence bu güç Ateş meyvesi ile denk olabilir.