En iyi 3 tabanca ustası Karasakaldır.
Mihawk > Shanks bunlar gerçekler…Tartışılıyor olmasının tek sebebi Mihawk mevzusu. Yoksa kimsenin iplediği bir konu değil. Forumun can damarı muhabbetlerinden birini bulmuşsun böyle bir tane daha bulursan foruma geri dönmüş banlı üye muamelesi yersin takibe alırlar dostum.
Oda'nın Mihawk'ı Shanks'tan güçlü göstereceği yok, kendince kılıfına uydurup takılacak. Onun da iplediği bir mevzu değildir, zaten olsaydı seriye adam akıllı kılıç ustaları sallardı unvanın, Zoro'nun hayalinin hakkı verilirdi.
bisento kılıç değildir, bisento bisentodur.@Büyük Korsan Kaidou
Bisento kılıç sayılıyor.
Silahla Kılıcı ayırt edemiyor bazıları. Tabancayı da kılıçtan sayarlar ileride.Fanlığınla beni bile tiksindirme seviyesine getiriyorsun be Alpa ki dünyanın en büyük fanlarından biriyim. Ne anlatıyorsun şimdi sen yani ? Bir de sanki bir şey söylüyormuşsun gibi bisento kılıçtır falan, niye çünkü 12 kılıçtanmış.
Yok öyle bir şey canım benim yok. Bisento dünyanın hiçbir yerinde kılıç değildir bir mızrağın kılıç olmaması gibi, şu fanlığı katlanabilir seviyeye çek rica ediyorum senden.
![]()
Yalnız bu shiryu nasjuro ve mihawk'ın yanında dandik kaldı gibi...acil buff lazım shiryu'yaNusjuro gümbür gümbür geliyor. Hatta kişneye kişneye..
Mihawk dövüşü öncesi gözlem haki kasacağı rakip olacak zaten çok da önemli değil muhtemelenYalnız bu shiryu nasjuro ve mihawk'ın yanında dandik kaldı gibi...acil buff lazım shiryu'ya
burada translation hatası yoksa, bu da retcon yemiş demektir, bakmak isteyenler için "chapter 97"de tashigi açıkça "12 supreme grade sword" ve "21 great grade sword" diyor. burada "12 supreme grade blade" demiş olsa daha anlaşılabilir olurdu. bence de wb'nin bisentosu bir blade, sword değil.Fanlığınla beni bile tiksindirme seviyesine getiriyorsun be Alpa ki dünyanın en büyük fanlarından biriyim. Ne anlatıyorsun şimdi sen yani ? Bir de sanki bir şey söylüyormuşsun gibi bisento kılıçtır falan, niye çünkü 12 kılıçtanmış.
Yok öyle bir şey canım benim yok. Bisento dünyanın hiçbir yerinde kılıç değildir bir mızrağın kılıç olmaması gibi, şu fanlığı katlanabilir seviyeye çek rica ediyorum senden.
![]()