meeteor 21 Ocak 2013 #81 tayfadan kimseyi ayırmam ama luffy olmasa bu tayfa bi araya gelmezdi... oyum luffy ye...
Jazz Lambası 28 Tem 2014 #83 KAKUMEIKA DRAGON'UN ASKERLERİYİZ ULAN. Hakkında pek bi şey bilinmiyor ama ekranda görünününce sanki biri her an arka planda "çav bella" çalmaya başlıycakmış gibi hissediyorum. Öl de ölelim be Dragon Reyiz. Ayrıca, Law, Ace ve Lucci'nin de ağır fanı olduğumu söyleyebilirim. Hepsi de benim bebeklerim.
KAKUMEIKA DRAGON'UN ASKERLERİYİZ ULAN. Hakkında pek bi şey bilinmiyor ama ekranda görünününce sanki biri her an arka planda "çav bella" çalmaya başlıycakmış gibi hissediyorum. Öl de ölelim be Dragon Reyiz. Ayrıca, Law, Ace ve Lucci'nin de ağır fanı olduğumu söyleyebilirim. Hepsi de benim bebeklerim.
Phoenix 28 Tem 2014 #88 xCrowLey dedi ki: Law'a oy vermişim. :S Neyin kafasındaydım acaba? Genişletmek için tıkla ... Aslında olan Sanji di mi
xCrowLey dedi ki: Law'a oy vermişim. :S Neyin kafasındaydım acaba? Genişletmek için tıkla ... Aslında olan Sanji di mi
Crowley 28 Tem 2014 #89 Phoenix dedi ki: Aslında olan Sanji di mi Genişletmek için tıkla ... Oda değilde, Law'a niye oy verdim anlayamıyorum. :/
Phoenix dedi ki: Aslında olan Sanji di mi Genişletmek için tıkla ... Oda değilde, Law'a niye oy verdim anlayamıyorum. :/