Bırak ya Senor'a adam diyen Zoro'ya Dof'a adam demesin daha iyiDof'a geçir tamamda ama onun emrinden çalışan Senor nasıl iyi oluyor, bana açıklar mısın?
Senor çocuğu ve onun annesi ile arasında geçen olaylar yüzünden adamın dibi oluyor.Dof'a geçir tamamda ama onun emrinden çalışan Senor nasıl iyi oluyor, bana açıklar mısın?
Ne yaptım ki şimdi :/neden böyle yapıyosunki?
Dofu beğenmiyon ama,Croco içten içe ona hayran ve onun gibi olmak istiyor ama asla olamayacağını biliyor.Senor çocuğu ve onun annesi ile arasında geçen olaylar yüzünden adamın dibi oluyor.
Dof gibi bir adamla aynı cümle içine koyma bu adamı :/
Ben bile ayrı ayrı yazdım.
Ne yaptım ki şimdi :/
Dofu beğenmiyon ama,Croco içten içe ona hayran ve onun gibi olmak istiyor ama asla olamayacağını biliyor.
Ben düşüncelerimi söylüyorum.@Mr. Crocodile öncelikle isim değişikliğin güzel olmuş hayırlı olsun,böyle yaparak uykudaki aslanları uyandırıyosun hani adam'dır adam değildir korkaktır gibisinden
tamam haklısın ama konu ismi gereği hangi karakterin fanısınız yani hangi karakteri sevmiyosunuz nedeni nedir değilki
Biri ID hapisanelerin de cürüyecek diğeri ise dışarıda bakalım kim kimin gibi olmak isteyecek
Ben düşüncelerimi söylüyorum.
Hepsini de kendimce açıklarım.
Adamlığı çok yanlış anlamışsın,bak ben yapayım da sen de nasiplen.Fujı adamdır.
Zoro değildir.
Dof ise adamlığın yanından geçmemiştir.
Belamy'e laf atanlar adamlıktan anlamıyordur.
Luffy adamdır.
Sanji ise dibidir.
Nami'nin şeyleri yine büyütmüşler :/
Robin Süpernova tutar.
Law adamdır.
Dragon reyizdir
Teach korkaktır. Özür dilerim serinin en cesur adamıdır.
Usopp tayfanın en güçsüzü değildir.
Adamlığı Senor Pink'den öğrendik.
Yeni mod'lar görevlerini yapamıyorlar :S
Hangi karakterleri seviyorsam belirttim ek olarakta sevmediklerimi yazdım. Yani konu dışına çıktığımı düşünmüyorum.tamam haklısın ama konu ismi gereği hangi karakterin fanısınız yani hangi karakteri sevmiyosunuz nedeni nedir değilki
Zoro, Sanji'ye söylediği sözler yüzünden en arkaya yazman lazımmış yanlış yapmışsın bence.Adamlığı çok yanlış anlamışsın,bak ben yapayım da sen de nasiplen.
Roronoa Zoro>vız gelir tırıs gider>Dragon>Crocodile.