Hahahah Maalesef öyle. Son anında bile halka “teşekkürler elimden geleni yapıyorum”diyor. Ama yinede seviyorum ya baya iyi adam. Önemli olanda o zatenYok kanka bu direkt mal xjfjdjskdı
Hahahah Maalesef öyle. Son anında bile halka “teşekkürler elimden geleni yapıyorum”diyor. Ama yinede seviyorum ya baya iyi adam. Önemli olanda o zatenYok kanka bu direkt mal xjfjdjskdı
He severim ben de birazHahahah Maalesef öyle. Son anında bile halka “teşekkürler elimden geleni yapıyorum”diyor. Ama yinede seviyorum ya baya iyi adam. Önemli olanda o zaten
Ryuma’yı ne kadar seversin?He severim ben de biraz
Ryuma büyük adam. Kelimelerle anlatamam sevgimi. Ayrıca buradan Zoro'yu ne kadar sevdiğimi de düşünebilirsin. Gerçi kimsenin aklı almaz bu sevgiyiRyuma’yı ne kadar seversin?
Ryuuma'dan fb göstermeden bitirirse bu arcı çok pis söveceğim Oda'ya.Ryuma büyük adam. Kelimelerle anlatamam sevgimi. Ayrıca buradan Zoro'yu ne kadar sevdiğimi de düşünebilirsin. Gerçi kimsenin aklı almaz bu sevgiyi
İşte bu! Ban işini askıya aldım İnari şu sözlerden sonra çok duygusalım şu anRyuma büyük adam. Kelimelerle anlatamam sevgimi. Ayrıca buradan Zoro'yu ne kadar sevdiğimi de düşünebilirsin. Gerçi kimsenin aklı almaz bu sevgiyi
Ben Altın Ülke muhabbetlerinden dolayı ümitliyim. O konuyu anlatır illaki.Ryuuma'dan fb göstermeden bitirirse bu arcı çok pis söveceğim Oda'ya.
Ben de çok pis söverim. Ama bence kesin bir fb yapacak Kılıç Tanrısına.Ryuuma'dan fb göstermeden bitirirse bu arcı çok pis söveceğim Oda'ya.
Forum topluca söver benceRyuuma'dan fb göstermeden bitirirse bu arcı çok pis söveceğim Oda'ya.
Tilki'nin bile fb'sini verdi. Kaç sene önce yarattığı, bu kadar değer verdiği karakteri umarım gösterir.Ryuuma'dan fb göstermeden bitirirse bu arcı çok pis söveceğim Oda'ya.