Zoro kral adam.Zoro da tam bir Ruhi Su dinleyicisi tipi var
Peki Sanji de kimi dinleme tipi var sence?
Zoro kral adam.Zoro da tam bir Ruhi Su dinleyicisi tipi var
Indie müzik dinliyordur her meriç gibi arada da sert gözükmek için “ben eskiden metallica dinlerdim ama artık kafa götürmüyor” diyordur.Zoro kral adam.
Master of puppets dinleyip uyuşturucu yerine kadınları koymuş.Indie müzik dinliyordur her meriç gibi arada da sert gözükmek için “ben eskiden metallica dinlerdim ama artık kafa götürmüyor” diyordur.
En marjinal bölgesel/yöresel müzikleri dinleyip farklılığımız zenginliğimiz diyordur, halbuki kökeni hakkında hiçbir fikri yoktur.Zoro kral adam.
Çok ayıp ediyorsun pıçak-sanMaster of puppets dinleyip uyuşturucu yerine kadınları koymuş.
Sanji de tam böyle tarlayı satıp pavyonda yiyen yaşlı amca tipi var bence.Indie müzik dinliyordur her meriç gibi arada da sert gözükmek için “ben eskiden metallica dinlerdim ama artık kafa götürmüyor” diyordur.
Bence Sanji onu aşağılamandan zevk alırdı.En marjinal bölgesel/yöresel müzikleri dinleyip farklılığımız zenginliğimiz diyordur, halbuki kökeni hakkında hiçbir fikri yoktur.
Çok ayıp ediyorsun pıçak-san
Genç güzel bi kadın olsaydım ortam bembeyaz olurdu tabii ki ama kıllı bir türk erkeğiyimBence Sanji onu aşağılamandan zevk alırdı.
Sanji tam 2005lerde kontör için arayıp dolandıracağın bir tip.Genç güzel bi kadın olsaydım ortam bembeyaz olurdu tabii ki ama kıllı bir türk erkeğiyim