loveCook 27 Nis 2024 #14 Başlığı okuyunca maç sonu üçlüsü kıyaslıyoz sananlar, dünya dönüyorsa sizin sayenizde dönüyor.. hehe Bu üçlüleri illaki bozan birisi oluyor, ben monster trio devam.
Başlığı okuyunca maç sonu üçlüsü kıyaslıyoz sananlar, dünya dönüyorsa sizin sayenizde dönüyor.. hehe Bu üçlüleri illaki bozan birisi oluyor, ben monster trio devam.
Gregor 27 Nis 2024 #15 Gizli İçerik Baba üçlüye bak. Resme 3 saniyeden fazla bakınca yetim kalıyorsunuz...dkdkd Ayrıca, Pinzoro yerine Yasopp koyulmasını kınıyorum.dkdkd
Gizli İçerik Baba üçlüye bak. Resme 3 saniyeden fazla bakınca yetim kalıyorsunuz...dkdkd Ayrıca, Pinzoro yerine Yasopp koyulmasını kınıyorum.dkdkd
Tiksav Lee 27 Nis 2024 #16 Hee çok bakmadan oy atmıştım dikkatli baksam kardeş üçlüye oy atardım. ASL forever
Alpamis 27 Nis 2024 #17 Bizimkilerin üç kardeş olarak maceraları çok iyiydi. İzlediğim en iyi flashbackti.
falconx 27 Nis 2024 #19 Her türlü canavar üçlü, şu üçlüye oda birlikte dövüştükleri bir dövüş çizse herkes mest olur. amiral üçlü de iyi ama samimiyetleri çok yok gibi. Edit:nika olmıycak ama eğer nika varsa oyumu değiştiririm.
Her türlü canavar üçlü, şu üçlüye oda birlikte dövüştükleri bir dövüş çizse herkes mest olur. amiral üçlü de iyi ama samimiyetleri çok yok gibi. Edit:nika olmıycak ama eğer nika varsa oyumu değiştiririm.