Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Halo (2022-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    12
Diziyi bugün bitirdim. Ortalama bir seri. Bir o kadar da potansiyeli çok harcanmış bir seri. Bağ kurabileceğimiz karakter çok çok az. Zaten seride Chief, Ackerman ve ismini hep unuttuğum Soren dışında erkek karakter yok. Geri kalanın hepsi kadın. Üstelik savaşı da konu alan bir dizi olmasına rağmen. Zaten Halsey dışında hepsi de birbirine benziyor. Cortana, 1 sezona göre kötüydü. Ki 1. sezondaki tarzı ve tavrı çok ilginç ve merak uyandırıyordu. İlk başta bende beğenmemiştim. Bunun nedeni de CGI kalitesi kötüydü. Tasarımı da ezber bozuyordu. Ancak kötü de değildi. Şimdiki ise GORA filmindeki Rendroy gibi olmuş. Elimizde olsa "Senin yüzüne ne olmuş" diye soracağım karaktere. Ha bu sezon sevdiğin karakter oldu mu dersen; Jhon'u yani Master Chief'i zaten seviyorum. Bunun yanına da Ackermen'i de sevmeye başladım. Bağ kurulabileceğimiz türden bir karakter. Bir de insan olmamasına rağmen sevdiğim ve beni duygulandıran Arbiter karakteri de es geçmeyeyim. Gerçekten çok iyi karakterdi.

Bunun yanında dizinin senaryo kurgusu çok sıkıntılı olmuş bu sezon. Bölümler arası ve bölüm içi kurguda çok şey eksik ve atlanılmış. Diziyi izlerken de; karşılaştığım sahnelere çokça yabancılık çektim. Sıkça "bu ne şimdi; bir şeyleri mi kaçırdım" diye sorular sordum. Bunun nedeni de şunlara bağlıyorum: ilgi çekici karakter yok, bağlantısız kurgular ve yazarların Halo dünyasını pek iyi anlamamaları.
Yine de ortalama diyebileceğim seri ama potansiyeli feci harcanmış bir seride. Üzdü...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık