Kullandığın mantık o kadar hatalı ki cevap versem mi vermesem mi bilemedim. ''Kaido'da başka yara olmadığına göre'' Ne zaman Kaido boydan aşağı vücudunu bize gösterdi ve sadece tek bir yara olduğunu tespit edebildik? Shanks'ın vücuduna bakarsak aynı mantık ile sadece Teach'ten yara veya çizik almış başka yarası yok dememiz lazım, ama Shanks bizzat ''birçok yara'' aldığını WB'ye söylüyor. Yani gözle görülmeyen bizim gözümüze yansımayan yaraları var, bu Kaido içinde geçerli, Kaido hiçbir zaman şu zaman zarfında şu kadar yara aldım veya almadım demedi, haliyle bu sadece senin iddian, biz göremiyoruz diye olmadığı anlamına gelmez Shanks örneğinde olduğu gibi.Kaidoda başka yara olmadığına göre? Şu kadar sene sonra yara kaldı demek doğrudur. Ayrıca zoro, lawa bu saldırım işe yaramasa vs birşeyler diyor. Yani saldırısının işini bitirmesini bekleyerek saldırıyor. Ama öyle olmuyor. Sen olayı anlamamışsın.
Ayrıca Zoro orada bu yapacağı saldırının son saldırısı olduğunu ve bütün gücünü buna yansıtacağını söylüyor tabii ki Law'a bundan sonra olay sende diyecek çünkü ondan sonra başka gücü kalmayacaktı, ayrıca tabii ki yenmek amacı ile saldırdı ama en azından yere düşürmek istemişti yenemese bile.
Zoro zaten ''en azından'' yere düşürmek istedim demesi yenemesem bile en azından düşürmek istedim anlamına gelir, yani Zoro'nun saldırısı Luffy'nin saldırılarına göre zayıf kaldı, söylediğimde yanlış birşey yok.