Gözlerim Oden'i de aradı. Oden yoksa ben yokum.Anket şıkları ateş ediyor. Bence hain kesinlikle Momonosuke
Gözlerim Oden'i de aradı. Oden yoksa ben yokum.Anket şıkları ateş ediyor. Bence hain kesinlikle Momonosuke
Bu detay iyimiş gerçekten de. Kanjuro vasıfsızının çizimine benziyor.10 -) Sıkça konuşulan 4 kının 20 yıl sonraya geldikleri zaman Kanjuro'nun çizimlerine benzeyen kuş şekilleri de bu ihtimali destekliyor. Gelir gelmez haber uçurmuş olabilir.
Benim düşüncelerim böyle sizler ne düşüyorsunuz?
Kimin yüzünü kopyaladığını bilemeyiz ama içeri sızdığı kesin. Wano'dan ayrılanları takip ediyorlar. Raizo olduğu bilgisine nasıl ulaştıklarını bilemiyoruz. Lakin Zou'ya bakacaklarını elbette biliyorlar. Minklere sığınacaklarını biliyorlar. Hiyori'nin ifşası hakkında bilgi sahibi olan sadece Zoro, Kawamatsu ve Hiyori. Kawamatsu bilgi vermedi Kın'lara nerede olduğuyla ilgili. Sadece güvende dedi. Hamamda ifşa olmadılar. Herkesi arıyorlardı ayaklarında dövme olan.Peki şöyle düşün en başta bu yaşlı cadı kimin yüzünü kopyalayarak aralarına sızdı. Evet kazan olayı işleri karıştırıyor ama hain ölmeye hazırdı belki de. Ayrıca Raizo'nun Zou'da olduğu Kaido'nun içine mi doğdu? Kızların hamam da ifşa olması prenses Hiyorinin ifşa olması sence bunlar nasıl oldu?
Muhtemelen Kınlardan biri değil ama öyle ise en mantıklısı Kanjuro. En çok etki bırakacak olan ise Inu veya Neko'nun hain olması olur. Çünkü en imkansız gözüken onlar.Eğer gerçekten bir hain varsa tek olasılık kedi. Arasak her karakterin hain olamayacağına dair net sahneler ve nedenler bulabiliriz aslında. Ancak kedi henüz arka giriş yapmadığı için hain çıkarsa sıkıntı olmaz. Önceki arklarda kedi için bahaneler bulunabilir. Önemli olan bu ark.
Kanjuro ise hain olarak gerçekten de şüpheli hareketlere sahip. Trao'nun yakalanan adamlarını kurtarmaya gittiği bölüm onu gitmeye itekleyen Kanjuro hain gözümde şüpheliydi ancak Yasuie'nin ölümüne vardiği tepki hain olma olasılığını yok etti.
Varsa hain, kedidir kedi.
20 yıl önce Oden, 20 yıl sonra da Luffy.20 yıl sonra olanlar ifşa olmasa şüpheli olurdu ama Luffy olabilir