Denjiro veya Law ikisinden biri veya ikisi de haini farketmiş olma ihtimalleri yüksek. Şöyle bir şey olma ihtimali var hainin kimliği açıklanacağı zaman Momonosuke'nin falan bunu engelleyeceğini hain de Momo'ya karşı sadakat besleyebilir. Hainin motivasyonunu da bilmiyoruz. Muhtemelen öyle bir şey oldu ki siz de olsanız siz de yapardınız olabilir. Ben nedense Kanjuro ve Orochi arasında bir ilişki varmış gibi hissediyorum belki aynı klandan olabilirler veya kanjuro veya babası falan o klana hizmet ediyor olabilir.Hainin kimliğni bize kyoshiro söyleyecek bence bu yüzden hiyori ye müttefiklerimize bile benden bahsetme dedi birinin ihanet icinde olduğndan süpelenmişti kendi planını kurması kin ve diğerlerine kimliğni aciklamamsı bunu gösteriyo.
Adam konuyu çok güzel hazırlamış la zamanında sen duygusal yaklaşmışsın. Tam ikna olmalık konuymuşO kadar da laf etmiştim, doğru çıktı.
Bilenleri tebrik ederim.
Yazıklar olsun!O kadar da laf etmiştim, doğru çıktı.
Bilenleri tebrik ederim.
Bu arkadaşı banlayınAnket şıkları ateş ediyor. Bence hain kesinlikle Momonosuke
Ben bu yorumu yazdığımda şıklarda şimdikilerin çoğu yoktu. Oden, Momo, Kiku falan vardı Kanjuro dışında.Bu arkadaşı banlayın