O ayrı konu kadın ünlü ben de yanaşırım onaKardeşim şimdi avatarımda ki gibi bir kız sana yanaşsa redmi edeceksin ?
O ayrı konu kadın ünlü ben de yanaşırım onaKardeşim şimdi avatarımda ki gibi bir kız sana yanaşsa redmi edeceksin ?
Ben çokta takılmıyorum sjhsjhSiz de kendi güzellik/yakışıklılık algınızı tartışın toplanıp. :d
"uff brad'e düşmeyen de ne bileyim .s .s
Çocuğum sen erkek olmadığına emin misin? :/ Nerede kız görsen oraya yanlıyon. :dO ayrı konu kadın ünlü ben de yanaşırım ona
Truva'daki hâli taşSiz de kendi güzellik/yakışıklılık algınızı tartışın toplanıp. :d
"uff brad'e düşmeyen de ne bileyim .s .s
Beğenmemek değil benimki. Kıyas düzlemi olacak bireyler değiller yaw. Hele miranda ve barbara...... Allax uzak eylesin.Dediğimlerdne kimi beğenmedin.
Sırf orasını burasını ön plana çıkartıp kendine güzel dedirten birini tabii ki de beğenmeyiz. Bundan daha iyileri de varForuma da kız beğendirmek ne zor. Biri Scarlett beğenmez biri Yovanna biri başka başka. Biz ölek. jsjhsh
Ne yani barbara gelse bana red mi edeyim SAÇMALAMAÇocuğum sen erkek olmadığına emin misin? :/ Nerede kız görsen oraya yanlıyon. :d
haklı. :/Ne yani barbara gelse bana red mi edeyim SAÇMALAMA