Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güzellik Göreceli midir?

Güzellik göreceli midir ?

• Kullanılan toplam oy
    197
Ablanın yüzü gayet güzel cünkü kilo da istenirse verilebilcek bi şey ama ablam halinden memnun gibi. Ben çirkın kelimesini kullanamam ama güzel diye de bahsetmem
Yüzü nerden güzel reis allah için. Zaten o kadar yüzü kilolu insanının zayıf halinde nasıl olacağını tahmin etmek zor ama şu tipe bakıp güzel demek objektif değil.

:d

Eğer göreceli değilse evrensel olmalı. Tamam bana göre güzel değilse demek ki bu evrensel değildir. Evrensel olmayan şey ise görecelidir.

elenmiş untanelerine bakıp bu bana daha yuvarlak geldi deyip duruyoruz, sonra sana katılan veya katılmayan oluyor işte :d kanıt elek mi birey mi gruplar mı yokda toplum mu ara bul :dd belki de kanıt o un tanesidir, çünkü un tanesi olmasa kutuplaşma olmayacaktı
"Bu bana daha yuvarlak geldi" dediğin zaman bile olasılık dahilinde belirtip kesin bir hükümde bulunmuyorsun ki. Cümle "Bu güzeldir" olmalı , haksız mıyım?

Bunu tekrar atiyim.
Yazı benim değil ekşiden.
Squidward'ın İki Yüzü
Bu bölümün tamamı insan davranışlarının aslında sosyal hayat yalanlarının aksine ne kadar da içgüdülerine bağlı olduğunun belgesi gibidir. bir kaza sonucu yakışıklı hale gelen squidward'a istinasız herkesin davranışı değişir. daha önce kimsenin umursamadığı ve hatta tipiyle dalga geçtiği squidward'a herkes saygı göstermeye ve hayran olmaya başlar. her davranışından mana çıkarıp ekstra tolerans göstermeye başlar bütün kasaba. bütün kadınlar hatta çoğu erkek yakışıklı squidward'a aşık olur. bu bölüm gerçek hayatta çoğu kimsenin anlatmayacağı ve yalanlarla geçiştireceği çok acı ve asla değiştirilemez bir gerçeği yüzünüze vurur; güzel şeylere hayran olunur çirkin şeylere katlanılır. bütün güzel kadınlar/yakışıklı erkekler bu davranışları 7/24 gözlemler zaten. eğer güzel bir kadını/yakışıklı bir erkeği övdüğünüzde aslında nasıl göründüğünüzü merak ediyorsanız bu bölümdeki kasabalıların davranışlarını izleyin anlarsınız.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık