Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Güvenli yeriniz olan oyunlar

MOBA oyunların benim gibi tek başıma oynamaya çalışan oyunculara da hitap edebilmesini çok isterdim. Bu oyunlar maalesef tek başınıza oynayabileceğiniz türden değiller. Mutlaka sizi kaybetmeye mahkum ediyorlar. Nedenmiş? Çünkü bu oyunlar ekipçe oynanması gerekirmiş. Eee yok kardeşim. Benim ekibim falan yok. Ben bu oyunları oynayamayacak mıyım? Oynarsan kazanamazsın diyorlar. Bu yüzden hayatımdaki bütün MOBA oyunları an itibariyle çıkarttım.

MOBA oyunların benim gibi tek başıma oynamaya çalışan oyunculara da hitap edebilmesini çok isterdim. Bu oyunlar maalesef tek başınıza oynayabileceğiniz türden değiller. Mutlaka sizi kaybetmeye mahkum ediyorlar. Nedenmiş? Çünkü bu oyunlar ekipçe oynanması gerekirmiş. Eee yok kardeşim. Benim ekibim falan yok. Ben bu oyunları oynayamayacak mıyım? Oynarsan kazanamazsın diyorlar. Bu yüzden hayatımdaki bütün MOBA oyunları an itibariyle çıkarttım.
sadece league of legends için konuşacak olursam dediğin bence doğru değil.hatta son dediğin uzaktan yakından alakası yok.

bi kere zaten bu oyunlar keyifli oyunlar bile değil 2 haftadan bir yeni yama gelen her sezon metanın değiştiği sevdiğin karaktere rework getirip onu tamamen değiştiren her maç kazanma kaybetme endeksli oynadığın oyun keyif verici oyunlar sınıfına girmez maalesef. elo sistemi olan her oyun için geçerli bu. satranç bile böyle.

lol’de zaten duoq ‘nun botpre değilsen muazzam bir anlamı yok . hatta çoğu zaman duo girince oyunun eşleştirme sistemi sapıtıyor bile.

birde duo’da rank kasmak söyle de mantıklı değil, iki kişinin oyuna ilgisi paralel olmayabiliyor, koydukları efor aynı değil ilgileri yanı değil öğrenme çabaları aynı değil yani özellikle işin competitive yanına geleceksek bence lol kesinlikle tek basına oynanmalı. bu dediğim şey senin bahsettiğin kazanma ile alakalı yanı.

zevk kısmına gelirsek duoq değil ama 5 kişi oynamak coook daha zevkli . he 5 kişi oynamak bile herkes birbirinden haberdar olduğu için oyunsal olarak solo q keşmekeşini seven biri için sarmayabilir global sampiyonlar assasinler falan çöpe çıkıyor ama 4 arkadaşınla sohbet muhabbet chill güzel.

birisiyle oynamak bu oyunlardan yalnızca aldığın keyfi arttırır. kazanma kaybetme ile alakası olduğunu 5 bin saatten fazla lol oynayan biri olarak düşünmüyorum. oyunun en top seviyesinde olan herhangibir solo oyuncusunda duo girmezseniz kazanamazsınız diye herhangibir söylemini 10 senedir duymadım herhalde.

GTA Vice City ve San Andreas, NFS Most Wanted, Skyrim, Sims 2, Halo 1-2, Max Payne 1-2, Battlefield 3, God of War 1-3, M&B Warband, Half Life, Crysis, Fable, Darksiders 1-2, Harry Potter 1-3, Sonic Adventure, Crash Bandicoot, Earthworm Jim, Psychonauts, Ultimate Spider-Man, Minecraft (1.8 öncesi), Burnout Paradise, Flatout 2, Prototype, Worms, Naruto UNS, Metal Gear Rising, Jazz Jackrabbit 2, DC Universe Online, ZombiRock

Burada tekrar oynanabilirlik üzerine kurulu olan oyunları çıkarmak doğru olacaktır diye düşünerek; online ve multiplayer oyunları liste dışı bırakıyorum.

Tabi ki half life serisi
Heroes might and magic 3
Generals zero hour
Red alert 2
Hearts of iron 4
Long dark
Prey (2017)
Dark souls 3
Banner lord
Stellaris
Battle for middle earth 2
Civ 6
Rome total war

Aşırı strateji ağırlıklı oldu ama napalım…

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık