Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Güvenli yeriniz olan oyunlar

Bu aralar Kcd2 chill chilll takilabiliyorum oyunda. Saatlerce Alchemy benchin başında geçirebiliyorum.Ve tabiki LoL bir sene iki sene oyuna girmediği mi bilirim ama birden oynayasim geliyor. Giriyorum.

Prototype 1. Arada oyunu indirip serbest dolaşımda katliam yapmak çok güzel geliyor. Bir depoya girip içindeki tüm askerleri tek tek kimseye farkettirmeden tüketmeye çalışıyorum. Tam kafa dağıtmalık kısımları olan bir oyun. :D

GTA Vice City ve San Andreas, NFS Most Wanted, Skyrim, Sims 2, Halo 1-2, Max Payne 1-2, Battlefield 3, God of War 1-3, M&B Warband, Half Life, Crysis, Fable, Darksiders 1-2, Harry Potter 1-3, Sonic Adventure, Crash Bandicoot, Earthworm Jim, Psychonauts, Ultimate Spider-Man, Minecraft (1.8 öncesi), Burnout Paradise, Flatout 2, Prototype, Worms, Naruto UNS, Metal Gear Rising, Jazz Jackrabbit 2, DC Universe Online, ZombiRock
Jazz Jacrabit'i listede görmek duygulandırdı, ne zamanlar geçmişti be o oyunda kuzenle.

Ateş ve Su
Çağlar Boyu Savaş
Çatlak Planör
Gladyatör
Transformice
Psikopat Senaryolar
Sultan
Reco
Kafa Topu
Yönet ve Fethet
Şehir Güvercinleri

Son düzenleme:
TES V Skyrim, Bfme 2, Gta Sa, Warcraft 3, M&B Warband, Medieval II Total War, Minecraft, Lotr Conquest, Prototype, NFS Carbon, Half Life, Crysis

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık