10/10 film hepsiİyi ki bu filmleri ben çekmemişim diye kendini güvende hissetme işi.
10/10 film hepsiİyi ki bu filmleri ben çekmemişim diye kendini güvende hissetme işi.
Doğrudur üstat çok film izleyen birisi değilim, herhalde duygusal ağırlıklı olduğu için ilgimi çekiyorlarhocam kızmayın da çok kötü liste bunlar ancak çok film bilmeyen birinin "neler popüler acaba" diye imdb ye bakıp yazacağı filmlere benziyor. güvenli filmlerde bence biraz ruhu rahatlatması lazım.
Adam en iyi filmler listesi yapmamış ki, adam izlediğinde ona iyi gelen, tekrar tekrar izlemekten bıkmadığı filmleri sıralamış. Kaldı ki adamın ruhunu neyin rahatlattığını nereden biliyorsun ? Sinema elitistliği bitti, ruh elitistliğine de mi el attık ? Yapmayın gençler şöyle şeyler.hocam kızmayın da çok kötü liste bunlar ancak çok film bilmeyen birinin "neler popüler acaba" diye imdb ye bakıp yazacağı filmlere benziyor. güvenli filmlerde bence biraz ruhu rahatlatması lazım.
Şu hayatta biraz gülmeyede ihtiyaç var.İyi ki bu filmleri ben çekmemişim diye kendini güvende hissetme işi.