Monkey :D Luffy
nerdeyse %90 ı su olan bir dünyada elektrik gibi suda ileten bir yetenek karşıda ne gemi falan bırakmaz
goro goronun kullanıcı sözü; ware ga kaminaripika pika'nın sözü var bi kere
Sen hiç ışık hızında tekme yedin mi ?
Goro goro
Sigaranı yakayım mı ?
o işin espirisiydi.Emin ol noktasal vuruş yaptığınıda biliyorum hatta conisin babasınada noktasal atış yapmıştı.goro goronun kullanıcı sözü; ware ga kaminari
adam (enel) ben gökgürültüsüyüm derken aynı anda ben TANRIYIM! diyor
goro goro gök gürültüsü demek
robinle ganfal noktasal hasar almamışlar,düşen o 2 metre çapındaki ışınlarda noktasal değil. Enel adam uydu gibi noktasal vuruş yapıyor daha onun farkında değilsiniz.
goro goro no miyi ezmeye çalışmayın boşuna
- Enel'den noktasal atışlar,o işin espirisiydi.Emin ol noktasal vuruş yaptığınıda biliyorum hatta conisin babasınada noktasal atış yapmıştı.
karşılaştıralım tekrar
Hız pika pika
yıkıcı güç pika pika
Yanlış bilmiyorsam kılıcına ve tekmesinede haki eklenebiliyordu.(tam emin değilim)
Evet dediğin gibi.Goro goro için yazılanlarda ne geçerliyse benim karşılaştırmalarımdada o geçerli.Arkadaşın nokta atışından kastıda uzaktan istediğinin tepesine elektrik indirebilmesi uydu gibi demiş hatta- Enel'den noktasal atışlar,
- Hız ve yıkıcılıkla ilgili yazdıkların senin görüşün olmaktan öteye gitmiyor,
- Işık kılıcına haki eklenmesi konusunda bir bilgi yok ama tekmeye ekleyemiyor.
Kendi görüşün bence diye belirtirsen iyi olur bana göre yıkıcı güç goro goroo işin espirisiydi.Emin ol noktasal vuruş yaptığınıda biliyorum hatta conisin babasınada noktasal atış yapmıştı.
karşılaştıralım tekrar
Hız pika pika
yıkıcı güç pika pika
Yanlış bilmiyorsam kılıcına ve tekmesinede haki eklenebiliyordu.(tam emin değilim)