@Millennium Wizard Biz bayağı konuştuk senin fikrini soran olmadı Sen ne diyorsun peki?
Harbi alışığız şimdi Mihawk kimle kapışıyor onu öğrenmek için bakacaktım ona bile bakmadım Mihawk Reis'in vereceği eğitime diğerleri yanaşamaz tek sıkıntı arada kaynatıp ikiye bölebilir eğittiği adamıKolaya kaçmaya alışık olduğumuz için böyle bir yol izledim.Konuyu okuyarak oy verilsin incelensin insanlar biraz çaba sarf etsin diye.
Ben Mihawk ve Doflamingo ailesi demiştim.Yalnız Mihawk ilgilenmez seni maymunların önüne atar Zoro gibi diyorlar ve haklılar.Yeniden düşünebilirim.@Millennium Wizard Biz bayağı konuştuk senin fikrini soran olmadı Sen ne diyorsun peki?
Mihawk ilgilenmez seni maymunların önüne atar Zoro gibi diyorlar.Buna ne diyorsun kabullenirmiydin bu durumu ? Şerefsiz maymunlar kesilince birde yaralarına tükürük sürüp devam ediyorlar.Zoro büyük adam valla.Harbi alışığız şimdi Mihawk kimle kapışıyor onu öğrenmek için bakacaktım ona bile bakmadım Mihawk Reis'in vereceği eğitime diğerleri yanaşamaz tek sıkıntı arada kaynatıp ikiye bölebilir eğittiği adamı
Zoro'ya verdiği eğitimle sıradan birine vereceği eğitim bir olmaz, boş yapmışlar diyorum Bir kol, bir bacak olmadı göz götürürdü o kadarBen Mihawk ve Doflamingo ailesi demiştim.Yalnız Mihawk ilgilenmez seni maymunların önüne atar Zoro gibi diyorlar ve haklılar.Yeniden düşünebilirim.
Mihawk ilgilenmez seni maymunların önüne atar Zoro gibi diyorlar.Buna ne diyorsun kabullenirmiydin bu durumu ? Şerefsiz maymunlar kesilince birde yaralarına tükürük sürüp devam ediyorlar.Zoro büyük adam valla.
Dof'un ilk gösterildiği yerler gerçekten güzeldi En ufak şeyde şehir basmaları falan ne bileyim Roger'ı andırmıştı bana hafiften.Ben Mihawk ve Doflamingo ailesi demiştim.Yalnız Mihawk ilgilenmez seni maymunların önüne atar Zoro gibi diyorlar ve haklılar.Yeniden düşünebilirim.
Gözü Zoro'dan götürüyor sıradan vatandaş öyle olmaz diyorsan yumuşak davranır herhalde.Zoro'ya verdiği eğitimle sıradan birine vereceği eğitim bir olmaz, boş yapmışlar diyorum Bir kol, bir bacak olmadı göz götürürdü o kadar
Eh onu çocukken yapıyorlardı ama Roger ile benzeteceksen Pica'ya gülenler ile benzetebilirsin.Tayfamdan birine mi güldün laf mı ettin koparırım kellenizi diyordu adamlarına.Belki adamları olmasa son uyarıyı yapmazdı bile.Dof'un ilk gösterildiği yerler gerçekten güzeldi En ufak şeyde şehir basmaları falan ne bileyim Roger'ı andırmıştı bana hafiften.