Lütfü = Polat@RedTeroR Reyiz Ace 5 gün dövüşmüş hem de Jimbei ile stamina azmanı mıdır nedir?
Lütfü kaça kaça kaç saat dövüşmüştü? 12 falan mı xD Ace>Lütfü'ye bir tık daha gider![]()
Ace = Çakır
Gerisi bilinen şeyler

Lütfü = Polat@RedTeroR Reyiz Ace 5 gün dövüşmüş hem de Jimbei ile stamina azmanı mıdır nedir?
Lütfü kaça kaça kaç saat dövüşmüştü? 12 falan mı xD Ace>Lütfü'ye bir tık daha gider![]()

Niye yavBundan sonra senin yorumlarını dikkate almayacağım.![]()

Aynen Ace=Cabaji=Mohji@RedTeroR Reyiz Ace 5 gün dövüşmüş hem de Jimbei ile stamina azmanı mıdır nedir?
 Baksana adamlar serinin başında 12 saat dövüşebiliyorlar şuan kaç saat dövüşebilirler acaba merak ettim. 

YK3'ün biraz altı. Zira Jack'i yenemediler. Jack hibrit formuna bile geçmemişti.İnu ile Neko'nun normal hallerini ne güçte görüyorsun ?
Açık bir kapı var tabi. Bakalım yakında anlaşılır zatenSadece saldırı gücü açısından o düzeyden beklenen saldırılar yapabilirler diye düşündüm. Kendimi ifade edememişim.

Zoro-Sanji ve Jinbe Kid ve Killer ikilisinin içinden geçer.Zoro-Sanji-Jinbe vs Kid ve Killer ne olur?
Enmayla suit yoksa ve Kidd baya metal toplayıp hazırlık yaparsa ikilinin şansı olabilir. Ama ben üçlü alır derim.Zoro-Sanji-Jinbe vs Kid ve Killer ne olur?
Neden 3 vs 2 ?Zoro-Sanji-Jinbe vs Kid ve Killer ne olur?
Kid faktörü.Neden 3 vs 2 ?
Bizim üçlü alır. Kid eğer Luffy'e hemen hemen denkse misal Luffy 10 iken Kid 9.5 gücündeyse o zaman şansları olabilir ama Kid'in Luffy'e o kadar yakın olduğunu düşünmüyorum. Zoro'dan da öyle önemli bir farkla güçlü değil bence.Zoro-Sanji-Jinbe vs Kid ve Killer ne olur?