Evet tekrar bakabilirsin.20 dakka boyunca hem de.Luffy mi Dof'tan kaçmaya çalışıyor g4'de iken ?
Evet tekrar bakabilirsin.20 dakka boyunca hem de.Luffy mi Dof'tan kaçmaya çalışıyor g4'de iken ?
Nerde bir gösterirsen ? Benim bildiğim yakalamaya çalışıyordu Dof'u.Evet tekrar bakabilirsin.20 dakka boyunca hem de.
Dofun ilk meyve uyandırdığı binaları ipliğe çevirdiği sahnede Luffy fellik fellik kaçıyor Dofun saldırılarından. Hem de 20 dk boyunca. Uçarak kaçıyor hem de. Tablette olduğum için caps atamıyorum ararsanız bulursunuz dediğim sahneyi.Nerde bir gösterirsen ? Benim bildiğim yakalamaya çalışıyordu Dof'u.
Dofun ilk meyve uyandırdığı binaları ipliğe çevirdiği sahnede Luffy fellik fellik kaçıyor Dofun saldırılarından. Hem de 20 dk boyunca. Uçarak kaçıyor hem de. Tablette olduğum için caps atamıyorum ararsanız bulursunuz dediğim sahneyi.
Sen dof karşılık veremedi diyordun bi ara, 20 dk olayını da yalanlıyordun. :SNe kaçması ya ? Saldırıyı atlatmasın mı ? Bilerek yesin mi saldırıyı ?
Veremedi zaten ? 20 dakka olayının kesin olmadığından bahsediyorum. Zira kafesin kapanması hızlandırılıyor ? Ne kadar hızlandırıldığı belli değil. Şu an herkes tahmini konuşuyor zaten. Bu arada adam yumruk atıyor kovalıyor. Dof dediğimiz adam uzaklara göçüyor. O sırada uzun menzil saldırı yapabilecek tarzda bir yeteneği var. Ama bunların hiçbiri fayde etmiyor. Luffy atağını delip Leo Bazuka yapıştırıyor.Sen dof karşılık veremedi diyordun bi ara, 20 dk olayını da yalanlıyordun. :S
20 dk sonra diye yazıyor mangada, karşılık veremese çoktan ölürdü.Veremedi zaten ? 20 dakka olayının kesin olmadığından bahsediyorum. Zira kafesin kapanması hızlandırılıyor ? Ne kadar hızlandırıldığı belli değil. Şu an herkes tahmini konuşuyor zaten. Bu arada adam yumruk atıyor kovalıyor. Dof dediğimiz adam uzaklara göçüyor. O sırada uzun menzil saldırı yapabilecek tarzda bir yeteneği var. Ama bunların hiçbiri fayde etmiyor. Luffy atağını delip Leo Bazuka yapıştırıyor.
20 dk sonra yazıyor mangada. Kesin olmayan şey ne? Dof meyveyi uyandırdıktan sonra Luffy 20 dkka kaçıyor işte. Demek ki Dof karşılik vermis.Veremedi zaten ? 20 dakka olayının kesin olmadığından bahsediyorum. Zira kafesin kapanması hızlandırılıyor ? Ne kadar hızlandırıldığı belli değil. Şu an herkes tahmini konuşuyor zaten. Bu arada adam yumruk atıyor kovalıyor. Dof dediğimiz adam uzaklara göçüyor. O sırada uzun menzil saldırı yapabilecek tarzda bir yeteneği var. Ama bunların hiçbiri fayde etmiyor. Luffy atağını delip Leo Bazuka yapıştırıyor.