Üye silindi 1004
Ben sanki Ray, Luffy'i kurtardı dedim. Geçen aynısını yaptın yine yapıyorsun kardeşim demediğim veya bahsetmediğim şeyleri neden sanki ben demişim gibi cevap veriyorsun. Galiba ekstradan anlama yeteneğin var.Ah canım benim... Sen Sabody'de sadece Luffy'yi mi kurtardığını sanıyordun. AL bak videosu daha güzel:
Şu seride en büyük yardım Oda'dan gelen yardımdır. Ki Mr.1 olsun, Ryuma ve Moriah olsun, Mihawk'ın zayıflara tek atıp geçen birisi olmasına rağmen Zoro karşılaşmasında daha ortada bir şey yokken kılıç yerine bıçak kullanmayı seçmesi.... Tammamen çalışma ürünü
Gelelim yardımların niteliğine. ''Adamın göre'' tabirini duymuşsundur. Aldığın yardım da senin seviyene göre olur. Luffy, Nami'den yardım alırken, Zoro da Pica karşısında ' kiralık süpermen'' arıyordu. Pica la Pica. Luffy G3 ile adamı parçalıyordu nerdeyse. Zoro daha adamı tek başına bitirmekten aciz.
Kılıç konusunda aynı şeylerii ısıtıp ısıtıp önüme koyuyon. ''Ama o parasıyla aldı, ama o kılıç ona miras kaldı, ama o adam ondan çok etkilendi.'' Ama Zoro çok etkileyici bir erkek, herkes ondan etkileniyor
Ula Zoro'nun dükkandan kılıç almasını Oda bile ''şans'' olarak gösteriyor, sen tutmuşsun parasıyla aldı falan
Sen Dojoda isimli kılıç olmasını saçma buluyorsun millet buna güler anca. Dojoda isimli kılıç olması neden bu kadar garibine gidiyor. Zoro'nun kılıçlarına takmışsın fakat kılıçların hepsi düzgünce kurguya hikaye uygun Zoro'nun eline geçmiş. Luffy'nin meyvesi Almanya'dan gelen akrabanın getirdiği çikolata gibi. Sen gelmiş hala kılıçlara laf ediyorsun. Dojodan katana satan dükkandan gelen kılıcı sorguluyorsun.
Luffy'nin kendisi komple bir çalışmanın ürünü. Dahil olduğu seri kendisinden ünlü fakat insanlar One Piece dendiği zaman ağzında kılıç tutan adamın animesi diyor. Silik bir ana karakteri savunmak için bu kadar zorlaman çok komik. Shanks ve Ray tarafından kral yapıla dursun Luffy, asıl emeği harcayan Karasakal'a üzülüyorum ben. Zoro en azından baştan sonra emek.