Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Grantchester (2014-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Geordie karısını aldattığında gözümden düşmüştü. Leonard benim için en istikrarlısı. Will’in saçmalıkları yüzünden daha da soğumuştum ama iyi ki gitmiş.
Geordie kendini bayağı düzeltti, ama bu sefer karısı kafayı kırdı. Leonard da Sam yüzünden şirazeyi kaydırdı. 9. sezon güzeldi, bence izlemelisin.

Geordie kendini bayağı düzeltti, ama bu sefer karısı kafayı kırdı. Leonard da Sam yüzünden şirazeyi kaydırdı. 9. sezon güzeldi, bence izlemelisin.
Karısı aldatıldıktan sonra işe başlayıp özgürlüğünü ilan ettiğinde kafayı kırmıştı. Büyük kızı da bir ara sapıtmıştı diye hatırlıyorum. Hafta sonu başlarım sezona

Büyük kızı yine sapıtıyor merak etme.
Şı polisiye dizilerin en sevmediğim yanı, ana karakter olan polis mesleğinde çok başarılıdır ama özel hayatı hep çalkantılıdır. Ya kızı-oğlu ile uğraşır ya da karısı-kocası. Bunlarında aslında diziye gram katkısı yoktur. Boş yere izleyiciyi oyalayıp sezonu doldurur.

Şı polisiye dizilerin en sevmediğim yanı, ana karakter olan polis mesleğinde çok başarılıdır ama özel hayatı hep çalkantılıdır. Ya kızı-oğlu ile uğraşır ya da karısı-kocası. Bunlarında aslında diziye gram katkısı yoktur. Boş yere izleyiciyi oyalayıp sezonu doldurur.
O yüzden Julien Baptiste en iyisi, direkt hedef odaklı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık