O cicikler nedir öyle ya? Futbol topu gibi?
O cicikler nedir öyle ya? Futbol topu gibi?
Cow Girl de lıkır lıkır neyse...
ben şahsen kuzenin üvey olma nedenini mangakanın bunları evlendirecek olması olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle seri en sonlarda komedi değil romantik dram olucak bizimki seçim yapmak zorunda kalıcak ve bir kaç bölüm gergin bir ortam olucakMaalesef. :/ Kuzen muzenden gideceğine umuyorum mangaka gidecekse bundan gider. Tam bir alfa kadın, Iori'yi kuruttu.
ben chisacıyım mangaka da zaten en fazla ona yol yapıyor en son yataktan birbirlerine baktıkları sahneden bence birbirlerine vurulduklarını gösteriyoduben şahsen kuzenin üvey olma nedenini mangakanın bunları evlendirecek olması olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle seri en sonlarda komedi değil romantik dram olucak bizimki seçim yapmak zorunda kalıcak ve bir kaç bölüm gergin bir ortam olucak
Yelloz ile kouhei’nin de arasını yapmaya başladı bu seferki gezide. Sanki bu arktan sonra romantiklik başlıcak, sonlara doğru değil.ben şahsen kuzenin üvey olma nedenini mangakanın bunları evlendirecek olması olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle seri en sonlarda komedi değil romantik dram olucak bizimki seçim yapmak zorunda kalıcak ve bir kaç bölüm gergin bir ortam olucak
Yayınlandığı dergi Good ! Afternoon aylık çıkıyor.Bu manga aylık mı çıkıyor yoksa haftalık mı?