Integrale 16 Kas 2018 #21 Eline sağlık çok güzel bir derleme olmuş. Vites başlıklarında falan renkli yazı kullanırsan daha da hoş gözükebilir
Eline sağlık çok güzel bir derleme olmuş. Vites başlıklarında falan renkli yazı kullanırsan daha da hoş gözükebilir
Gümüş 16 Kas 2018 #22 Integrale dedi ki: Eline sağlık çok güzel bir derleme olmuş. Vites başlıklarında falan renkli yazı kullanırsan daha da hoş gözükebilir Genişletmek için tıkla ... Böyle mi: Gizli İçerik
Integrale dedi ki: Eline sağlık çok güzel bir derleme olmuş. Vites başlıklarında falan renkli yazı kullanırsan daha da hoş gözükebilir Genişletmek için tıkla ... Böyle mi: Gizli İçerik
Dattebayo..! 16 Kas 2018 #25 Eline sağlık. Bundan çoook daha uzun bir çalışmayla her bir saldırının yanına küçük bir kutucuğa o saldırının gifi koyulabilir. Evrensel bir çalışma olur la. Gerçi kim uğraşacak onla anasını satayım
Eline sağlık. Bundan çoook daha uzun bir çalışmayla her bir saldırının yanına küçük bir kutucuğa o saldırının gifi koyulabilir. Evrensel bir çalışma olur la. Gerçi kim uğraşacak onla anasını satayım
Gümüş 17 Kas 2018 #26 Tekrardan teşekkürler. @Dattebayo..! Önceden metin editöründe direk mesaja tablo gömme vardı. Şimdi kod yazman gerekiyor. Ben anlamıyorum o işlerden.
Tekrardan teşekkürler. @Dattebayo..! Önceden metin editöründe direk mesaja tablo gömme vardı. Şimdi kod yazman gerekiyor. Ben anlamıyorum o işlerden.
Integrale 17 Kas 2018 #27 Gümüş dedi ki: Böyle mi: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aynen bence böyle daha güzel gözüküyor tekrardan eline sağlık
Gümüş dedi ki: Böyle mi: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aynen bence böyle daha güzel gözüküyor tekrardan eline sağlık