Öldürmesi felan pek umrumda olan bir şey değil. Farklılık açısından iyi olabilir ama.@Alpamis bir luffy fanı olarak Luffy'nin birilerini en azından dönüştüğü kişileri ( Lucci, Crocodile, dof, usopp...) öldürmesini istemez miydin?
Öldürmesi felan pek umrumda olan bir şey değil. Farklılık açısından iyi olabilir ama.@Alpamis bir luffy fanı olarak Luffy'nin birilerini en azından dönüştüğü kişileri ( Lucci, Crocodile, dof, usopp...) öldürmesini istemez miydin?
Gerçek korsan muhabbeti falan açıldı ya o yüzden sordum. Şahsen ben öldürmesini isterdim.Öldürmesi felan pek umrumda olan bir şey değil. Farklılık açısından iyi olabilir ama.
Çok kötü. Roger'ın seslendirmesi çok iyiydi.Sabırsızlıkla geçmişini daha detaylı göstermelerini bekliyorum ama kendisini seslendiren Chikao Ohtsuka hayatını kaybetmiş. Karakterle özdeşleşmişti sesi, eksikliğini hissedeceğiz gibi görünüyor.
Zeff, Mihawk, Sengoku ve Roger ile birlikte bildiğim 4. seiyuu kaybı.
Bu arada tek kral kendisidir. Diğerleri ancak açtığı yolda onun izinden gidebilirler ki kendileri de bu gerçeğin farkında.
Çocuk belki bu yüzden böyle olmuştur la. Hep gömmeyelim, WGnin de suçu var böyle olmasında.- Rouge, Ace'i doğurmadan önce 20 ay (Roger ölmeden önce 5, öldükten sonra 15 ay) karnında taşımıştır. Ace'in doğum tarihi olan 1 Ocak'tan yola çıkarak Roger'ın Eylül ayının sonları ya da Ekim ayının başları gibi idam edilmiş olması kuvvetle muhtemeldir.
Bi an sözlükteyim sandımAdı seri içinde değişen karakter.