Adam napsın… okuma yazma bilmiyor garibim…Whitebeard'a secdenin emeği

Ölü olduğun için…konu başlığında ki haç işareti neden?
Adam napsın… okuma yazma bilmiyor garibim…Whitebeard'a secdenin emeği
Ölü olduğun için…konu başlığında ki haç işareti neden?
Bir şey demedik canım. Secde etti biz de etti dedik. Sonuçta bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demişler.Adam napsın… okuma yazma bilmiyor garibim…![]()
Tamam şimdi daha güzel oldu... ksksksBir şey demedik canım. Secde etti biz de etti dedik. Sonuçta bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demişler.
Gerçi bunun durumu daha çok bana balık tutmayı öğretme, bana balık ver şeklinde olmuş ama neyse![]()
Eski seslendirmeni karasakalı seslendirenin babası imiş. Baya karizmaydı o karaktere oturuyordu rahmetlinin sesi...Shankstan sonra en sevdiğim karakter. Eski sesi çok iyi. Ayrıca Rayleighle olan sahnelerine bayılıyorum. I'm not gonna die partner dediği yer, ray-san'ın gözyaşları. Çok iyi. Ve Rayleighle ilk tanıştıkları sahne. Bambaşka reyis. Garp, Ray, WB ve Rogerın içip muhabbet ettikleri 20 dakikalık bir özel bölüm istiyorum.
Ekranı öperken babama yakalanıp dayak yememe sebep oldu bu yorum.OP serisinin gördüğü en cesur adamdır. Seriyi başlatan kişidir. Aslında hükümetin yıkılmasına da sebep olacak kişidir. Şu an op evreni üzerinde bulunan her türlü şeyin sorumlusu bu kişidir. Kutsallar nefret eder, o kadar kutsal bir insandır. Yaşasaydı seri bir kaç bölüm sürerdi, o yüzden ilk bölümden öldürtüldü. Ayrıca serideki ilk öldüğü gösterilen kişidir. Öyle bir reistir ki ölümünü bile kendi seçmiştir. Ve seride Korsan Kral olan ilk ve tek kişidir.