Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Gol D. Roger †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 289 86.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 45 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    334
God Valley'de Rocks'a girme sebebi halen belirsizdir.
Beyazsakalın Rocks'a girmesinin de halen belirsiz olması gibi. Roger Sengoku'nun da dediği gibi en önemli RAKİBİNİ Denizcilerden yardım alarak indirmiş. Tamam Beyazsakal kadar gömmeyin ama Roger'ın sebebini bilmiyoruz deyip geçiştirmek de bayağı çifte standartlık yapmak oluyor.

Zamanın en güçlü tayfasını parçalamış adama, ezik en güçlü düşmanını yenmek için Denizci'lerle iş birliği yaptı diye algı yapılmaya çalışılıyor..

Bahsedilen tayfada 2 yıl öncesinin 3 Yonkou Kaptan'ı , Kaido, Big Mom, WhiteBeard yanında Roger'ın en 'Greatest' yakıştırmasını aldığı Rocks D. Xebec ayrıca Shiki felan gibi de kişiler var.

Yeri geldi mi Roger'a tayfası çok iyiydi ya WB'den farkı bu diyenler şimdi yine Roger'a sallıyor. İşte buna çelişki diyoruz.
Ben Roger'a sallamıyorum. Beyazsakala sallamak için bahane arayanların Roger'ın yaptığını şöyle bir geçiştirmesini çifte standartlı buluyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum. Birine saydırmak için elinden geleni ardına koymayanlara, diğer tarafa karşı gözlerini kapatmakla suçluyorum. Benim için halen daha ikisi de reyizdir.

Ben Roger'a sallamıyorum. Beyazsakala sallamak için bahane arayanların Roger'ın yaptığını şöyle bir geçiştirmesini çifte standartlı buluyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum. Birine saydırmak için elinden geleni ardına koymayanlara, diğer tarafa karşı gözlerini kapatmakla suçluyorum. Benim için halen daha ikisi de reyizdir.
İnan senin için yazmadım hacı. Hedefimde sen yoktun. WB'nin olayında dediğin gibi bir bit yeniği olabilir ama Marco'nun kirli paraya bulaştı dediği sırayı hatırladım da WB o zamanlar harbiden kötü de olabilir. Yani böyle babacan bir figüre zamanla gelmiş de olabilir. Ayrıca WB'yi isteği dışında bir tayfada durmaya zorlayabilecek biri olduğunu düşünmüyorum.

Roger ise Rocks için gelmiştir onları yendiği için de Kutsal'ları kurtarmış gibi gözükmüştür diye düşünüyorum.

"Garp veya Sengoku gelsin" diyerek ikisini aynı anda görünce topuklayacağının ince mesajnı vermiş laz burunlu gerçek korsan.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık