Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Gol D. Roger †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 289 86.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 45 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    334
Birine 7 sayfa, diğerine 28 sayfa yazı girilmiş bölüm çıkalı. Beyazsakala atılan 5 mesajdan 4 gömme mesajı. Bölüm yorumlarını geçtim zaten, orada da var dolu. O kadar mesajı okumaktan bile erinmişsin ama halen daha aksini iddia ediyorsun. Bölüm çıktığından beri Garp övme ve Beyazsakal gömme var forumda, haklı veya haksız. Roger bayağı nötr kaldı konuda.
Ne yazdığımı okumaya zahmet etmemişsin sen de. Newgate başka bir tayfa üyesi oldu diye mi gömmüş insanlar yoksa Garp yada Roher'a yenilmiş olma ihtimali yüzünden mi. Bu şekilde göçmenler dövüşün 2v4 olduğunu düşünenler, 2v1 bir dövüş olduğunu düşünüp Newgate'e sallayanlar da kaptanı dayak yemekten ölürken ne yapıyormuş diye eleştirdi. Yani arkadaşın dediği gibi herkes bir araya gelip vay ulan nadıl başka tayfaya girmiş bu adam diye sallamadı. Yine arkadaşın iddia ettiği gibi Roger hükümetle iş tuttu diye övülmedi aksine eleştiren herkes bu nedenle eleştirdi Roger'ı.

Rocks D. Xebec'den sonra en güçlü korsan:artiz:

Xebec'i Garp ile beraber indirdiyse, sonuçlarına katlanır "KK"miz:D

Oyumuzu değiştirebilseydik, moderatorler el atın hele bir

Sengoku'nun dediğine göre Rocks Korsanlar'ını paramparça etmişler, Rocks'ı değil. 1vs2 demek eyyamcılıktır, kötüleme/güzellemedir.
Aklın mantığın alıyor mu bunu. Shiki, BM, WB, kaido ve diğerleri.

Meyvelerini geçtim, sırf Big Mom'u düşün mesela Garp karşısında. Birde hep beraber girdilerse, senin dediğine göre

Aklın mantığın alıyor mu bunu. Shiki, BM, WB, kaido ve diğerleri.

Meyvelerini geçtim, sırf Big Mom'u düşün mesela Garp karşısında. Birde hep beraber girdilerse, senin dediğine göre
Alıyor neden almasın? Kocana'ya özellikle Kaido'ya çömez muamelesi çekiliyor bölümde, hatta şu anki seviyeleri ile o zamanki seviyeleri karşılaştırıp gençlikleri ezikleniyor. Roger'ın yanında taş gibi Rayleigh ve bilmediğimiz korsanlar var, Garp desen tillah. Rayleigh dediğin adam Kocana'dan 10 yaş büyük, daha bu kadın prime'ına ulaşmadan Kara Kral deniyordu yüksek ihtimalle, bence gayet mantıklı.

Alıyor neden almasın? Kocana'ya özellikle Kaido'ya çömez muamelesi çekiliyor bölümde, hatta şu anki seviyeleri ile o zamanki seviyeleri karşılaştırıp gençlikleri ezikleniyor. Roger'ın yanında taş gibi Rayleigh ve bilmediğimiz korsanlar var, Garp desen tillah. Rayleigh dediğin adam Kocana'dan 10 yaş büyük, daha bu kadın prime'ına ulaşmadan Kara Kral deniyordu yüksek ihtimalle, bence gayet mantıklı.
Meyvelerini ben geçtim de sen niye geçtin kaarşim. Ayrıca WB vs Shiki'yi unuttun sorun yaş ise

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık