Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Gol D. Roger †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 289 86.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 45 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    334
Bir Korsanlar Kralı düşünün, Korsanlar Kralı olma yolundaki en büyük rakibini denizcilerin en büyük savaş gücü ile güçlerini birleştirerek indiriyor. Ayrıca bunu yaparken aynı zamanda da kutsal ejderlerin hayatını kurtarıyor. Bilemiyorum Altan...

Bir Korsanlar Kralı düşünün, Korsanlar Kralı olma yolundaki en büyük rakibini denizcilerin en büyük savaş gücü ile güçlerini birleştirerek indiriyor. Ayrıca bunu yaparken aynı zamanda da kutsal ejderlerin hayatını kurtarıyor. Bilemiyorum Altan...
Sonradan gidip teslim olması, denizcilerin kendini yakaladığı haberi falan da var.

Kardeş, bu kadar belli etmeyin sevmediğinizi. Raslantı sonucu orada imiş Garp. İkisinin de hedefi Rox'mış. Asıl irdelenmesi gereken nokta hem Garp'ın hem Roger'ın, için de Rox, WB, Kaido, Big Mom, Shiki ve daha niceleri bulunan bir tayfaya kendi başlarına saldırmalarıdır. Manga'da da bu ikisi Rocks tayfasını dağıttı olarak geçiyor. :D

2 vs 4 gibi temsili bir resim çizilmiş. Ayıptır...:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık