Pan 18 Ocak 2018 #133 Eustass Captain Kidd dedi ki: Tek Kral Wb. Genişletmek için tıkla ... Konuya bu yorumu yazmak için girmiştim.
Eustass Captain Kidd dedi ki: Tek Kral Wb. Genişletmek için tıkla ... Konuya bu yorumu yazmak için girmiştim.
Hakili Yumruk 18 Ocak 2018 #135 Karakteri bir nevi Luffy+Ace gibi bir şey.Ace tarafını seviyorum.Luffy tarafına nötrüm.
Kaido_93 2 Kas 2018 #137 Bu adama üzülüyorum ya. Luffy'nin durumunu gören herkes bunun da böyle dayak yiye yiye kk olduğunu sanıyor.
Bu adama üzülüyorum ya. Luffy'nin durumunu gören herkes bunun da böyle dayak yiye yiye kk olduğunu sanıyor.
Sodex 25 Kas 2018 #138 Dünya'nın görmüş olduğu en büyük korsan. Yeni bir çağ başlatabilecek kadar büyük bir şöhrete sahip.Sadece ismi bile insanı korkudan titremeye yeter.
Dünya'nın görmüş olduğu en büyük korsan. Yeni bir çağ başlatabilecek kadar büyük bir şöhrete sahip.Sadece ismi bile insanı korkudan titremeye yeter.
Zogolo 25 Kas 2018 #139 Krallığın güçlü bir tayfadan geçtiğinin canlı kanıtı. Ne kadar hayvan varsa toplamış herif.