O yüzden yönetici değilsinO değil de yönetici olsam samimi söylüyorum Roger yener diyenleri banlardım la

O yüzden yönetici değilsinO değil de yönetici olsam samimi söylüyorum Roger yener diyenleri banlardım la
Bir gün dayansa zaten Bigmom açlıktan ölürRoger'e oy verenler trollüyorlar mı yoksa ciddi mi verdiler, onu söylesinler bence.![]()
Ben dediğim gibi Roger ı çok güçlü tasarlıyorumRoger'e oy verenler trollüyorlar mı yoksa ciddi mi verdiler, onu söylesinler bence.![]()
Açıklamak ayrı bir eyleme geçmek ayrı bence.Çok erken konuşuyon
Öncelikle Roger'ın bir çok defa sefer yaptığı bilinmiyor. O yüzden daha önce güçsüzdü, son yıllarında güçlendi tarz bir yaklaşım olmaz bence.
İkincisi; Op'u bulduktan sonraki süreç zaten bilinmiyor. Yani istese kayıp yüzyılı açıklayabilirdi de. Oralar muamma. Bunun açıklanmaması adamın güçsüzlüğünü göstermez.
Belki Roger'in de tansiyonu falan çıkıyordur?Bir gün dayansa zaten Bigmom açlıktan ölür
Neyse aslında ciddi değildim oy verirken, Roger bu sonuçta WB değil![]()
Bence Ryuma vs Roger aç, çok yorum alır.Ben dediğim gibi Roger ı çok güçlü tasarlıyorum
O kadar imba değiller bence.Zaten şu seride teke tekte en güçlü adamlar yonkolardır ki onlara bile 2 amiral çok ağır gelir.Hal böyleyken Roger 2 amiral vardır demek onun ayrı bir hayvan olduğunu göstermek için yeter bence.Amirali kucumsedigimden değil kafamda Roger ı çok güclu tasarlıyorum
Crocodile yonkou commanderi diyen arkadaş değil mi o ben mi yanlış hatırlıyorum.Senin adına sevindim. En zor günlerimiz böyle olsun diyelim o zaman.