Mesela güçlü gördüğün tarafın biraz gücünü kıs,kişileri değiştir,mekanı güçsüz gördüğün tarafın lehine ayarla.Falan filan.Anlamadım,nasıl bir oynama
Mesela güçlü gördüğün tarafın biraz gücünü kıs,kişileri değiştir,mekanı güçsüz gördüğün tarafın lehine ayarla.Falan filan.Anlamadım,nasıl bir oynama
Milli iradeye saygı duyalım!Mesele düşünce değil.Ortada Akainu vs Garp,Teach vs Shanks tarzı açık uçlu bir soru yok.Arkadaş troll bir konu açmış ciddi ciddi Roger-Rayleigh alır diyen var çok garibime gitti.Üçgenin bence dört kenarı vardır gibi birşey bu
Valla Roger ile Rayleighi güçsüz görüyordum,ama ankette önde gidiyorlar :???Mesela güçlü gördüğün tarafın biraz gücünü kıs,kişileri değiştir,mekanı güçsüz gördüğün tarafın lehine ayarla.Falan filan.
Sence işte. Sana göre öyle demek ki. Başkası farklı düşünüyorsa kendince vardır bildiği. Abes dediğin durumlarla şu vsnin alakası yok. Konuyu açma nedenini bilmem ama Kknın ve Rayleighin gençlik gücü ile ilgili iki dayanak var biri yonkou üstü öbürü amiral üstü gösterildi ya da iması var ve sonuç olarak alabilirler kimi insana göre. Bana da tersi mantıksız geliyor. Amiralse amiral karşıdaki de KK ve demin açıkladığım gibi her yerinden pas fışkırmasına rağmen amiral tutan bir adam. Bence amiraller ezim ezim ezilir.Mesele düşünce değil.Ortada Akainu vs Garp,Teach vs Shanks tarzı açık uçlu bir soru yok.Arkadaş troll bir konu açmış ciddi ciddi Roger-Rayleigh alır diyen var çok garibime gitti.Üçgenin bence dört kenarı vardır gibi birşey bu
Ama ankette ondeler ne iş ?Mesele düşünce değil.Ortada Akainu vs Garp,Teach vs Shanks tarzı açık uçlu bir soru yok.Arkadaş troll bir konu açmış ciddi ciddi Roger-Rayleigh alır diyen var çok garibime gitti.Üçgenin bence dört kenarı vardır gibi birşey bu
O zaman kalsın yav. Değiştirsem mi diyen sensin ben öneri veriyorum sadeceValla Roger ile Rayleighi güçsüz görüyordum,ama ankette önde gidiyorlar :???
Ben de diyorum bu sefer niye kaybediyorumBir kerede benim oy attığım taraf açık ara önde olsun. Çok mu şey istiyorum. Amirallerin 4 oyu vardı ne ara 17 oldular.
Ankette önde olmaları doğru olduğunu kanıtlamaz. :sAma ankette ondeler ne iş ?