Historia 3 May 2021 #72 Vegapunk dedi ki: Belo Betty. Genişletmek için tıkla ... Silver dedi ki: @Historia bunu beğendi. Genişletmek için tıkla ... Vegapunk dedi ki: Listede olmadığını görünce de çok üzülücek. Genişletmek için tıkla ... Gözyaşlarım pıt kalbim çıt. Diyeceklerim bu kadar:/
Vegapunk dedi ki: Belo Betty. Genişletmek için tıkla ... Silver dedi ki: @Historia bunu beğendi. Genişletmek için tıkla ... Vegapunk dedi ki: Listede olmadığını görünce de çok üzülücek. Genişletmek için tıkla ... Gözyaşlarım pıt kalbim çıt. Diyeceklerim bu kadar:/
Silinmiş Üye 3 May 2021 #73 Historia dedi ki: Gözyaşlarım pıt kalbim çıt. Diyeceklerim bu kadar:/ Genişletmek için tıkla ... O kadar zenginsin bi para verip listeye ekletsen de oy atsak :/
Historia dedi ki: Gözyaşlarım pıt kalbim çıt. Diyeceklerim bu kadar:/ Genişletmek için tıkla ... O kadar zenginsin bi para verip listeye ekletsen de oy atsak :/
Sodex 3 May 2021 #74 @Historia Belo Betty'i ankete ekleyemediğim için bir şey söylemek istiyorum; Gizli İçerik
justahuman 3 May 2021 #78 Aslında hiç birine yakışmamış. Çünkü gözlükler çok kötü. Ama kadınlar güzel olduğu için onlarda bir şekilde fena durmuyor. Hina'ya oy verdim. Seçeneklerde olsa Tashigi'ye oy verirdim.
Aslında hiç birine yakışmamış. Çünkü gözlükler çok kötü. Ama kadınlar güzel olduğu için onlarda bir şekilde fena durmuyor. Hina'ya oy verdim. Seçeneklerde olsa Tashigi'ye oy verirdim.
Brönzel Lem 3 May 2021 #80 Gözlük, Marco' ya seviye atlattı. Fanlarının sayısı ona katlandı bir günde.