O zaman şöyle sorayim. Gintoki Takatsugi dövüşüne yaklaşık kaç bölüm vardır tahminen ? Çoksa mangaya başlamayı düşünüyorumAnimede arclar sırayla gitmeyebiliyor ama ilk bölüm mangada kaçıncı sıraya geliyor diye bir bakayım .
O zaman şöyle sorayim. Gintoki Takatsugi dövüşüne yaklaşık kaç bölüm vardır tahminen ? Çoksa mangaya başlamayı düşünüyorumAnimede arclar sırayla gitmeyebiliyor ama ilk bölüm mangada kaçıncı sıraya geliyor diye bir bakayım .
Gintoko vs Takasugi'nin olduğu arc Shogun assassination anime de 2 aralıkta başlayacak . Fakat mangada 500lerde olması lazım . Şu da http://manga-tr.com/read-gintama-chapter-411-page-1.html manga olarak ilk animeden sonraki kısım yani mangada buradan başlıyor fakat Gintama 2015'de başka arcla başladılar.O zaman şöyle sorayim. Gintoki Takatsugi dövüşüne yaklaşık kaç bölüm vardır tahminen ? Çoksa mangaya başlamayı düşünüyorum
1-2 arc hatta 3 arctır geçmişle doğru orantılı olarak gidiyor. Bu yüzden dörtlüden biri olan Sakamoto'yu da hafiften göstermesinde sakınca yok bence . Zaten Sakamoto için finansal kaynak olarak bahsetmişti.Mutsu da bir Yato, ondan dövüş konusunda bir şeyler öğrenmiştir. Diğerleri kadar olmasa da savaş gücü vardır diye düşünüyorum.Sakamoto önceleri olaylara daha az dahil olurken sanki daha ilgi çekici bir karakterdi. Nedense Mutsu ile onu pek diğer karakterler gibi göremiyorum şu sıralar. Biraz daha etkisiz kalıyor gibi.
Son 6 bölümdür çeviriyi yapan arkadaşın sınavları(vize/final) dolayısıyla Türkçe çeviri şu an için yok maalesef. Ama başka yerlerde varsa bakayım biraz.son bölümleri okuyamadım .türkçe atsanıza