İlk iki bölüm filler zaten. Belki o yüzden sarmamıştır.ben ikinci bölümde bıraktım aga devam etmeye üşeniyorum. Hakikaten güzel mi o kadar
Yani bence çok çok güzel; fakat beğenip beğenmeyeceğiniz gireceğiniz beklentiye göre değişir. Sürekli bir aksiyon içinde olan, karakterlerin yiyip içip dövüştükleri bir seri arıyorsanız veya belli bir konu üzerinden devam eden bir şey bekliyorsanız hiç beğenmezsiniz.Arada 4-5 bölümlük efsane güzel arclar gelse ve aksiyona, heyecana bazen de drama doysanız da seri genelde tek bölümlük hikayeler üzerinden gelişiyor ve komedi- slice of life türü ağırlıklı olacak şekilde ilerliyor. Kısacası sırf Shounen yazıyor diye başlayacaksanız başlamayın bence.
Yine de bir şans verin derim. Karakter sayısı çok fazla. Her bir karakteri özgün ve kendini sevdiriyor.Ayrıca karakter kullanımı çok iyi. Belli başlı 10-11 tane karakter var ve bunlar neredeyse her bölüm gözüküyor. Bir bu kadar da arada gözüküp 5-10 bölümde bir gelen karakter var.
Komedi konusunda zaten aşmış. Her bölüm fazlaca güldürüyor. Çizimleri ve müzikleri de güzel. Üşenmeyip bir on bölüm izleyin. Olmadı o zaman bırakırsınız.