Şaka bir yana Aizen diyorum.
Ahaha. Satan sama da olur.
Şaka bir yana Aizen diyorum.
Sen iste yeter oyum ona, ben zaten Selim'i seviyordum. Her şey onun olacaktı.Şimdi çocuğuna bizimle aynı ismi vermiş. Onun hatırına 1 oy veremez miydin zalım?
Adaşlık kanunlarını yerine getiremiyorsun
Madara gibisi bir daha gelmez.Abi ne madarası ne siyah zetsuyu ya bak gene düşündükçe sinirlerim bozuluyor.
Akainu'da o çap yok. Akainu düz adam böyle şeyleri akıl edemez.İleride Akainu olarak karşımıza çıkacak karakter tek amacı var kutsal ejderleri öldürmek dragon gibi zor yoldan değil kolay yolu seçmiştir bu yüzden filo amirali olana kadar kutsal ejderlerin her dediğini yapmıştır şimdilik orduda yerini iyice sağlamlaştırmaya çalışıyor yeri gelince kutsal ejderleri öldürüp yerine kendisi gelicek.
Dedikoduculardan, iftiracılardan korkacaksın kardeş. Her şeyi yapar bu mendeburlar.Akainu'da o çap yok. Akainu düz adam böyle şeyleri akıl edemez.
Böyle diyorsun ama şıklarda'ki çoğu kişi içinde benzer şeyler deniyordu. Akainu zaten kutsal ejderleri sevmediğini gorosei ile konuşurken belli etti Akainu'nun adaleti hiç birine benzemiyor kendi adaletine düşman gördüğü herkesi öldürme potansiyeli var buna kutsal ejderler'de dahil.Akainu'da o çap yok. Akainu düz adam böyle şeyleri akıl edemez.