Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Genshin Impact (2020)

Geçmiş olsun. Zaten oyunda MC hiç bir elementte güzel olmuyordu, şaşırtmadı. Benim oyuna karşı olan ilgim çok düştü Natlan yüzünden. En ufak bir duygu geçişi yok bu lanet ülkede. Çerezlik anime gibi mecburiyetten oynuyoruz.
insanların ateş gezgininden umudu büyüktü ondan yazdım. kötü olduğunu söylüyolardı yine de denemek istedim archon görevini seri bitirdim ama yok. iyi değil.

archon quest kısımlarını ben hiç umursamıyorum. makro yazdım, döngüye girip esc, f ve mouse sol click basıyor. seri seri geçiyor.

yeni yamada archon görevlerinde önemli kısımlara atlama özelliği gelebilir dediler. ondan umutluyum.

insanların ateş gezgininden umudu büyüktü ondan yazdım. kötü olduğunu söylüyolardı yine de denemek istedim archon görevini seri bitirdim ama yok. iyi değil.

archon quest kısımlarını ben hiç umursamıyorum. makro yazdım, döngüye girip esc, f ve mouse sol click basıyor. seri seri geçiyor.

yeni yamada archon görevlerinde önemli kısımlara atlama özelliği gelebilir dediler. ondan umutluyum.
Oyunda zaten oynanabilir içerik çok az hikâyelerinde atlama olursa çok kısa sürer. Belki yeni oyunculari çekmek için ilk görevlere bir şey yaparlar.

Oyunda zaten oynanabilir içerik çok az hikâyelerinde atlama olursa çok kısa sürer. Belki yeni oyunculari çekmek için ilk görevlere bir şey yaparlar.
Oyunun asıl görevleri khaenriah görevleri. O yüzden
görevler benim umurumda değil, benim için oyun içeriği abyssten ibaret o yüzden benim için çok önemli bir özellik. yeni hesap kasmak ayrı işkence. özelliği getirsinler, isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık