Ne ?Arkadaşıma toplam 2 wishte Childe +Diluc çıkmış, kafamı taşlara vuruyorum.![]()
Ne ?Arkadaşıma toplam 2 wishte Childe +Diluc çıkmış, kafamı taşlara vuruyorum.![]()
Adam 15k primogem biriktirdi banner için, 320 harcadı 2 tane 5 yıldız çıkardı. Ben bırakıyorum arkadaş bu nedir ya
15k primogem biriktirmek nedir ya :O 8 wish hakkım vardı bakalım Childe gelecek miAdam 15k primogem biriktirdi banner için, 320 harcadı 2 tane 5 yıldız çıkardı. Ben bırakıyorum arkadaş bu nedir ya![]()
Şu an 4 tane 5 yıldızı + 14500 primogemi var, çok fena kıskanıyorum.15k primogem biriktirmek nedir ya :O 8 wish hakkım vardı bakalım Childe gelecek miGüncelleme ayağına oyunu baştan indirtmeseler iyiydi.
![]()
Oyun çinliydi galiba, Anamızın kızlık soyadına kadar alırlar bizden demedi demeyin xDOyunu açtım patch yaptı.Şimdi de 12.20 gb indiriyor cidden 12 gb lik mi yenilik geldi ? Yoksa bende mi sorun var ?
9 tane açtım az önce. Gele gele Beidou diye bi karakter ve The Flute geldi xdŞu an 4 tane 5 yıldızı + 14500 primogemi var, çok fena kıskanıyorum.
Sorma ya ben de güncelleme yapıyorum. Benim de 7-8 hakkım var, 3 yıldız silahlar çıkarmak için sabırsızlanıyorum cidden.
Beidou iyi, elektrik karakterin yoksa kullanılır.9 tane açtım az önce. Gele gele Beidou diye bi karakter ve The Flute geldi xd
5yıldız karakteri bırak 4 yıldızlı silah bile çıkmıyor Allah Historia şansı versin herkese xDBeidou iyi, elektrik karakterin yoksa kullanılır.
Edit: Ben 7 tane açabilirim galiba, aldığım 3 yıldız silahları buraya yazarım açınca![]()
Aynen öyle, biz bahtsızlar için yapılmamış bu oyun5yıldız karakteri bırak 4 yıldızlı silah bile çıkmıyor Allah Historia şansı versin herkese xD
5yıldız karakteri bırak 4 yıldızlı silah bile çıkmıyor Allah Historia şansı versin herkese xD
Oyunun başından beri Razor ile dolaşıyorum la sjdkkdksdAynen öyle, biz bahtsızlar için yapılmamış bu oyun
Historia akşama gelir şimdi 6 tane 5 yıldız açtım, iyi mi? Diye.