Adventure Level’ın kaç oldu?Oyunda yapacak bir şey kalmadı resin veren itemleri basıp boss mu kessem acaba
Adventure Level’ın kaç oldu?Oyunda yapacak bir şey kalmadı resin veren itemleri basıp boss mu kessem acaba
39 oldu.Adventure Level’ın kaç oldu?
Oyunu dibine kadar sömürmüşsün.39 oldu.
Oyunda hiç bir şey kalmadı, herhalde bundan sonra yeni üyelik açıyorlar xD Skyrim sağolsun açık dünyası sarınca insanlıktan çıkıyorum.Oyunu dibine kadar sömürmüşsün.
Oyna reis ben takılıyorum. Var mı favori karakterin?Oyunda hiç bir şey kalmadı, herhalde bundan sonra yeni üyelik açıyorlar xD Skyrim sağolsun açık dünyası sarınca insanlıktan çıkıyorum.
5 yıldızlı bir şey düşmedi zaten Allah benden alıp @Historia'ya veriyor herhaldeOyna reis ben takılıyorum. Var mı favori karakterin?
Yav sanki bende 5 yıldızlı var5 yıldızlı bir şey düşmedi zaten Allah benden alıp @Historia'ya veriyor herhalde
Noelle favorim.
Noelle, Barbara, Fischl, Beidou ile oynuyorum genelde, yada Fitchl ve Beidou'yu kesip Amber ve Aşçı kızı alıyorum takıma %25 damage için.
5 yıldızlı bir çubuk çıktı bana mızrak diyorlar, arkadaş çıkmasa daha iyiydi xDYav sanki bende 5 yıldızlı var
Biz ikimiz bu oyunda aynı çukurun içindeyiz:/