Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Genshin Impact (2020)

Şu kılıç baya bi hoşuma gitti.
Vurunca melodi çıkarıyor ve 4 yük biriktirdikten sonra extra hasar veriyor.

Arkadaşla co-op takılırız diye indirmiştim co-op'u çok çok dandikti sildim. Oynanış olarak güzel oyun, görevleri de fena değil ama farmlama olayı çok kötü. Aynı mobları kesip duruyorsun. Ve wish atabilmek çok zor ötesi... Bu sıkıntılar çözülürse oynarım yoksa çok oynanmaz...

Bu bana da çıktı da emin olamadım kullanmak için.Kaeya da kullanacaktım memnun musun ?
Tamamen hasar odaklı bir kılıç.
Tek işlevi sadece hasar vermek.
Hasar oranını arttırıyor üstüne 5 yük biriktirince extra hasar veriyor.
Pack açmayıp biriktirdiğim için sokakta daha iyisini de bulmadım o yüzden memnunum kılıçtan.

Tamamen hasar odaklı bir kılıç.
Tek işlevi sadece hasar vermek.
Hasar oranını arttırıyor üstüne 5 yük biriktirince extra hasar veriyor.
Pack açmayıp biriktirdiğim için sokakta daha iyisini de bulmadım o yüzden memnunum kılıçtan.
Ne kadar wish biriktirdin oyunda ve daha önce çıktı mı Klee bannerinden 5 yıldız ? Razor oynuyordun galiba main olarak Zhongli bannerına mı harcayacaksın wishleri yoksa şimdiki gelcek Childe bannerına mı ?

Son düzenleme:
Ne kadar wish biriktirdin oyunda ve daha önce çıktı mı Klee bannerinden 5 yıldız ? Razor oynuyordun galiba main olarak Zhongli bannerına mı harcayacaksın wishleri yoksa şimdiki gelcek Childe bannerına mı ?
Tam sayısını hatırlamıyorum ama şu an 5-6 tane 10 luk alacak kadar biriktirdim sanırım.
Klee bannerini fazla kullanmadım maalesef diluc banneriyle uğraştım daha çok ama hiç 5 yıldız çekemedim.
Paso Zhongli bannerini fokuslamayı düşünüyorum.

Tam sayısını hatırlamıyorum ama şu an 5-6 tane 10 luk alacak kadar biriktirdim sanırım.
Klee bannerini fazla kullanmadım maalesef diluc banneriyle uğraştım daha çok ama hiç 5 yıldız çekemedim.
Paso Zhongli bannerini fokuslamayı düşünüyorum.
Mantıklı. Hem Razor mainini conslayabilirsin hemde Zhongli ve yanındaki 4 yıldız karakterler güzel.

Oyuna başlarken hava elementini kullanan karakter toprağa döndü. Bunu tekrar hava elementine çevirebilir miyim? Sevgiler, saygılar.........
Edit:Ona göre ascendini açacağım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık