Bağlanırsan bi 500 saat atarsın, beni sarmıyor şu aralar, seni de kurtarayım dedim. .dNiye çok mu bağımlılık yapıyor?
Bağlanırsan bi 500 saat atarsın, beni sarmıyor şu aralar, seni de kurtarayım dedim. .dNiye çok mu bağımlılık yapıyor?
Hikaye kısmı bittiği zaman oyun monotonlaşıyor. Oyunu ne kadar zamana yayarsan o kadar iyi.Yeni başlayacak birine tavsiye eder misiniz?
Tarzı hoşuna giderse ilk zamanlar müptelası olursun saatlerce oynarsın. Sarmazsa zaten bırakıp maziye karıştırırsın.Yeni başlayacak birine tavsiye eder misiniz?
Nahida'ya 1'den 10'a kadar puan versen 10 Neu seviyesi olarak düşün kaç verirsin ?Bugün ki yayında verilen kodlar, sabah 6'dan sonra geçersiz olur ona göre kullanın.
6ALMWAVKLK35
7TLMXSD243JR
JS45ETDJLKMD
dendro karakterin yoksa al değerli bir karakter ama eskisi kadar güçlü değil. 7,5-8 falan alır.Nahida'ya 1'den 10'a kadar puan versen 10 Neu seviyesi olarak düşün kaç verirsin ?
%50 şansımı deniyebilirim 74'te şuan.
Neu alternatifi yok ama dendro için alternatif var o yüzden puanlamak yerine mantıklı düşünmek lazım. Nahida rerun geldiğinde alınır.Nahida'ya 1'den 10'a kadar puan versen 10 Neu seviyesi olarak düşün kaç verirsin ?
%50 şansımı deniyebilirim 74'te şuan.