Eğer Luffy g2'de kolunu bükemiyorsa kolunu hakisiz kısımdan uzatabilir tezim geçerlidir bence.Kolun dirseğinin üstüne kadar kararmış. Sadece omuzdan o kadar uzamaz o kol. Luffy genelden dirsek-bilek arası bölgeyi uzatıyor ve orası siyah.
Kata’nın attığım tekmesinde de sadece yumuşak olmasına bakma. Bacak armamentle siyahlaşmış ama uzuyor siyahken.
Final saldırısında da şekli değişmemiş diyorsun ama bana baya değişmiş görünüyor. Yuvarlanırken kol kata’nın kafası kadar nerdeyse. Vururken ise kata’nın vücudundan büyük.
______
Armamentli bölgede meyvesi üzerindeki kontrolü kaybedecek olsa şunu yapamazdı luffy:
Siyahken uzayıp uzamadığını yine bilmiyoruz ve yine hakisiz kısımdan kontrol edip etmediğini bilmiyoruz. Çünkü seninde dediğin gibi son anda basıyorlar büyük ihtimalle ve Katakurinin kokaları kareye yakın çizilmiş ama resimde dizinin bir kısmının çizimi koka basmadığı dizin çizimi ile aynı. Oraya da bilerek basmıyorlar. Kontrol edebilmek için.
Son resmin üst orta paneline dikkat edersen Kata'nın önce ayakları oluşuyor ve tüm vücudunu arkadan öne doğru itiyor. Yine o paneldeki kol kalınlığına bakarsan büyük panelle aynı gözüküyor.
Bence koka dümdüz duvar gibi bir şey. Önce meyvesel ataklarını yapıyorsun sonra duvarı oluşturuyorsun bu sırada meyve hareketin kısıtlanıyor. Çünkü artık sınırların var.
g4 bu dediğime bir anti tez oluşturuyor. Daha önce dediğim gibi hakili bölgeleri hakisiz kısımdan yönetebiliyor diyebilsemde g4'te bunu diyemiyorum. Direkt Haki'nin olduğu kısımdan büyüyor.
Büyük ihtimalle sen haklısın ama bilemiyorum. g4 benim haklı olma ihtimalimi bayağı düşürüyor.