1- Squardo'nun yapı itibariyle mal bir insan olduğu belli. Roger'e iş koymuştur, Roger de tayfa katliamı yapmıştır. Roger'i alamayacağını bildiğinden, Wb'ye yanaşmıştır.
2- Denizlerde Luffy de, Kid de hızlı bir şekilde yükseliyor. O zamanın novası işte, Law gibi teklif de almış. Şiçi tekligi çok önemli değil; Buggy, Ace, Law örnekleri malum. Yenilmeme muhabbeti kendi yorumun, Luffy de hızla yükseliyor, Law da. Her ikisi de yenilgi alıyor. Kendine göre manga yorumlama diye bir de bana diyor. Yine ne zaman meydan okuduğu da meçhul, meydan okuma da maksimum Ace - Wb olayı gibidir. Roger idamı diyorsun, yüzü görünmüyor diyorsun ama muhtemelen yara yok diyorsun. Hayırdır, orada yüzü sana göründü mü? Ben de zirve Wb'nin sıradan Haki eklenmiş saldırılarıyla, Croco'ya ölümcül zarar vereceğini diyorum zaten.
3- Adam kime zarar vermiş? Kılıç blokladı diye Wb'ye zarar mı verecek yani? Vista da kılıç blokluyor, ne var bunda? En güçlü kılıç diye, en güçlü saldırısını mı yapıyor Mihawk? Ayrıca arkadan saldırma diye bir şey yok, Croco görüyor adamı. Görüyor, arkasına doğru hamle yapıyor, Jozu atıldığında yüz yüzeler.
Wb karşısında geri vites yaptığını kabul edemiyorsan, söyleyecek bir şey yok.
4- Yukarıda anlattım, gafil avlama yok. Mangaka 2 defa ünlem çizmiş, Croco önüne dönmüş, hala gafil avlama diyorsun.
Denizcilerden emir almıyordu zaten, WG'nin köpeğiydi
Yalnız Croco WB'ye kaybetti diye yerin dibide değil, Jozu, Luffy'e kaybetti. Suya dahip herkese yenilebilecek bir tip. Wb'de öyle iplememiş, bu kendi kendine triplere giriyor, bir şey yapabilecekmiş gibi. Kid vakası'ndan öteye gidememiş.
Hacı sen ne diyorsun yav, adam elmas elmas, en sert meyve. Gelmiş saldırı gücü diyorsun, en dandik gücü elmasla vurmak zaten, tabii ki kan alacak. Bu çöpedile kum olmasına rağmen hasar alıyor, Luffy'den kaçıyor, logialığına sığınıyor anca. Ayrıca G3'den sözde güçlü saldırılar, g2'siz, g3'süz Luffy'i yenemiyordu, sana göre G3'den güçlü saldırıları var he
La G3,G2 Luffy, Croco'dan 2 tane üst üste alır be, o güçlü saldırılar anca bazı karakterleri itmeye yarıyor, kendine göre teknik güçlendiriyorsun. Çok güçlü olsaydı, Luffy'i paket ederdi zaten. Hakili hiç kimseye bir şey yapamaz Croco, anca gizli saldırı yapar, çöpleri tekler, söz söyler, birilerini uçurur ve zaten MF'de de olan buydu. Mangada olan şey bu. Sen yanlış seri okumuşsun belli. Jozu arkadan saldırıyormuş, G3'den güçlü saldırılar, Croco MF'dekş herkese ayar vermiş, Wb'yi yaralayacak kanca falan