Kuş kafesi tekniği gjbi bir teknik Croco'da da olsa isterdin degil mi ?@Millennium Wizard
Küçük ülkelere, şehirlere yapar zaten. Bir arkadaş Wano'ya yapar dedi o yüzden o yorumum. Okuyor musun sen tartışmaları?
Kuş kafesi tekniği gjbi bir teknik Croco'da da olsa isterdin degil mi ?@Millennium Wizard
Küçük ülkelere, şehirlere yapar zaten. Bir arkadaş Wano'ya yapar dedi o yüzden o yorumum. Okuyor musun sen tartışmaları?
Sorma ya kıskançlık damarı tuttu yine.Kuş kafesi tekniği gjbi bir teknik Croco'da da olsa isterdin degil mi ?
Değil mi? Wano haritasına bakmadın herhalde sen.Wano o kadar büyük değil ama coğrafyadan dolayı uygun olmayabilir şelale falan var ülkede doğal kale.
Daha etkili olanları var neyini isteyeyim? Fakat iyi alan etkili bir kontrol yeteneği.Kuş kafesi tekniği gjbi bir teknik Croco'da da olsa isterdin degil mi ?
Croco'da mı daha etkilileri varDeğil mi? Wano haritasına bakmadın herhalde sen.
Daha etkili olanları var neyini isteyeyim? Fakat iyi alan etkili bir kontrol yeteneği.
Bence de alabilir. Çünkü Law'ın meyvesi teke tek meyvesi değil. 2v1'de attığı saldırıların çoğunu tutturamaz. Law 2v1'de çok etkili bir karakter ama teke tekte de tam tersi.Tamamen şahsi görüşüm Doflamingo şu an da Lawı alabilir.
Saldırı gücü ve yok edicilik olarak bahsediyorum. Sence ip daha mı iyi yani?Croco'da mı daha etkilileri var
Tıpta çare, Lawda enerji, market zincirde zam bahanesi bitmezTıpta çareler tükenmez,tabikii yapar
Logia meyveler paramecialardan daha üstün.Meyvesi daha iyi yani ama ona rağmen Alabasta rezilliği yaşandı.Haki herhalde o zamanlar salınca Tashigi seviyesiydi bunda doriki desen Moria gibi yaymış kendini içki,puro alemler derken bünye hoşafa dönmüştür.Saldırı gücü ve yok edicilik olarak bahsediyorum. Sence ip daha mı iyi yani?
Kuş kafesi kadar etkili bir tekniği yok demiştim ben.Saldırı gücü ve yok edicilik olarak bahsediyorum. Sence ip daha mı iyi yani?