Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı 9 kın delebiliyor. Süpernovalar canını acıtabiliyor. Zoro adamda yara bırakıyor. Amiraller bu adama çizik atamayacak öyle mi? Redcim biraz yanlış değerlendiriyorsun belli ki Amiralleri.

Amiraller idam sehpasında bacak bacak üstüne atarken WB cücük gibi yarabilir gayet doğal ondan başka bir icraati olmadı zaten adamın.
Zoro kral hakiyle zarar verdikten sonra durumu anladım.Kınlar o sayılarda Oden uğruna öyle bir irade gösterdiler ki iradeleri kısa süreli olarak kral haki düzeyine çıktı ve beklenmedik şekilde Kaido’yu kesebildiler.Hatta Kaido da Oden’in hakisine benzetti haki ve iradelerini.Yani kral hakiye benzetti Kaido.Ama Zoro gibi kalıcı olarak iz bırakamadılar tabii.Bu durum kral hakinin önemini ve ekstrem durumlarda güçlü isimlerin yapabileceklerini gösteriyor.Tabii hayatlarını adayacakları birşey olması lazım fatihin hakisine yaklaşabilmeleri için.Kınlar için bu Oden’in intikamı oldu.

Korsanlar anneleri dul çocukları babasız bırakamıyor ise sebebi garp dır... 1 ülkeye çöken mafya sevdalıları anlayamaz... Gayretullaha dokunmayın yanarsınız kasetleriniz elimizde :D
Ne mafyası ne gayretullahı hiçbirşey anlamadım.Garp gibi bir adam daha impel down içindeyken kurtarabilirdi Ace’i savaş meydanını geçtim.Kariyerini kahraman muhabbetini çöpe atmak istemedi.Luffy aynı durumda olsa saniye düşünmezdi ama eğer denizci olsaydı.Ölümüne hapse koşuyordu Luffy hapishanede Ace ziyareti yapanların aksine.

Ne mafyası ne gayretullahı hiçbirşey anlamadım.Garp gibi bir adam daha impel down içindeyken kurtarabilirdi Ace’i savaş meydanını geçtim.Kariyerini kahraman muhabbetini çöpe atmak istemedi.Luffy aynı durumda olsa saniye düşünmezdi ama eğer denizci olsaydı.Ölümüne hapse koşuyordu Luffy hapishanede Ace ziyareti yapanların aksine.
Sedat peker göndermesi yaptım ya nasıl anlamazsın :/ :(

Garp-ace mevzusuna şuan yazamıyorum baya alkol aldım affet ama yazarım :D Şuan yazdığımı kendim anlamıyorum ama yazarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık